Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    @ (#37562) icemad: Nálunk tudtommal relatíve drágák a telefonok, mármint az átlagbérhez képest. Olvastam egy cikket az egyik iPhone-ról, hogy fajlagosan nálunk volt a legdrágább, amikor bejött. Vicc, persze az ÁFA is nálunk a legtöbb.

    @ (#37563) csorbajeno: Next S díjcsomagban van, jelenleg 6655-öt fizet úgy, hogy nincs benne készülék, csak maga a díjcsomag, 2 év hűséggel. Ha erre a díjcsomagra megvenné valamelyik telefont, akkor már 8.590 lenne ugyanez a csomag (de miért? hogy? WTF?), szóval a telefon árába ezt is bele kell számolnom, mivel én fizetném a fennmaradó részt.
    Szerintem ha kiszámolod, mennyivel fizetsz többet a díjcsomagért pusztán mert telefont is veszel mellé, sokkal olcsóbb neked se lenne. 227.040 forint az S8 listaára, ennyiért vehetném meg, ha bemegyek, és leteszem a pénzt, szóval kb 25-öt engednek el tarifahűséggel.
    Nagyobb csomagot nem akarok anyumnak beállítani csak azért, hogy nekem olcsóbb legyen a telefonom. Érdekes, mert magát a telefont tényleg jóval olcsóbban kapod, de cserébe leszerződsz 2 évre egy drága csomagra. Szomorú, hogy 25.000-ért akarják megvenni az ügyfelet, holott pl anyum is kb 20 éve előfizető, de ez nem számít...

    @ (#37564) sgeza: Flottás vagyok én is, holnap felhívom az ügyintézőnket, de szerintem esélytelen, mert általában olcsóbb készülékekre szoktak jelentős kedvezményt adni, szóval ilyen 30.000 forintosat meg lehet venni 3000-ért, de ez nem az a kategória sajnos. Próba szerencse, megkérdezem.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák