Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    veterán

    válasz Imii #34235 üzenetére

    Én csak most kapcsolok, hogy mi is a valós szándékod / mea culpa / .... Szerintem az nem fog működni, mert te magát a GPS eszközt akarod felcsatlakoztatni a telóra..... - ha most végre jól értem... - Jól (?) Ez, csak akkor kivitelzhető, ha az S5 android kerneljében van ehhez az eszközhöz támogatás, de a jelek szerint nincs.

    Azt elképzelhetőnek tartom, hogy, ha, a GPS -ből kiveszed az SD -ét, és a telóhoz mondjuk egy ilyen OTG egységet csatlakoztatsz (nekünk van ilyenünk is), akkor az SD -t önmagában, már tudni fogja írni-olvasni.

    Megnézetm ( bár azt nem írtad, hogy 450, 500, vagy 600 -as van neked... ) hogy ez a GPS mégis milyen file-rendszert használ. FAT32 -őt. Ezt az S5 támogatja. A fórumok többségén írják, hogy a gps -ben a gyári SD kártya 2 partíciós, és az gondot okozhat más készülékeknél. Megoldásnak az 1 particiósra átállítást írják, és visszamásolni rá mindent, ami a 2 partíción volt összesen. Amennyiben ezt rizikósnak tartod, akkor vegyél egy másik SD -ét, és azzal próbáld meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák