Új hozzászólás Aktív témák

  • sylvia_1988

    tag

    Sziasztok!

    Kb. 1 hónapja sajnos leejtettem az aluljáróban az S5-ömet és minden bizonnyal teljes kijelzőcsere lenne szükséges. Az érintőplexin nincs repedés, de a baleset után nem érzékelt érintést a kijelző, csak felül egy nagyon vékony sávban. Kb. 1 óra múlva elkezdett elszíneződni a képernyő úgy, mintha tintát öntöttek volna rá. Az elszíneződés a bal felső saroktól indult, ahol - ha nagyon megnézem - látható egy aprócska repedés az érintőplexi alatti rétegen. Az elszíneződés már másnap estére olyan mértékű lett, hogy semmit nem lehetett látni a képernyő tartalmából. Gondolom, törött LCD-ről van szó.

    Legolcsóbban 40 ezer Ft-ért cserélnék ki a komplett kijelzőt, ez is rengeteg. Nem vagyok benne biztos, hogy meg szeretném javíttatni a telefont, a döntéshez tudnom kellene, hogy mennyiért vásárolnák fel. Megvan a doboza és az USB kábelen ill. a fülhallgatón kívül minden tartozéka; állapotát tekintve megkímélt; nem független, hanem T-Mobile-os; nincs és nem is lesz letiltva.

    Szerintetek mennyit adnának érte?

    Előre is köszönöm!

    *** "A negatív gondolkodás határt szab a teljesítménynek. Ha viszont ezt megfordítjuk, akkor a lehetetlen hirtelen nagyon is elérhetővé válik." - Amby Burfoot ***

Új hozzászólás Aktív témák