- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
Kétszer annyival nem jobb a kamera, de avatott szem látja a különbséget.
Aksi több mint 1 nap, de 2 nekem az sem bírt ki, annyi hogy több marad benne este
A vízállóság sem érdekel nagyon, tengerre ritkán megyek, és az hogy medencébe szőrös lábakat fotózzak....[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
nfsu17
veterán
nem ér meg 40 ezret pluszban, mondom ezt úgy, hogy s4-ről jöttem s5-re.
egyéni véleményem szerint kb 25%-al ér többet, mint az s4.kinézet ízlés dolga, nem mondom, hogy ronda, de pl. alpha, meg note sokkal szebb, de még az s4 is picit.
akkuidő tényleg sokkal jobb, kamera is valamivel, a kitkat nagyon jól sikerült, vízállóság jó ha van, de ha nincs sem érdekelné az emberek többségét, talán az ujjlenyomat olvasó jó lehet, de nélküle is meg lehet lenni.
nálam sokkal simább, mint az s4, csak ez nem ér meg annyival többet -
nfsu17
veterán
válasz migabi24 #12160 üzenetére
szigorúan csak a képélességet/vonalélességet (zajt) nézve az s4 tök pariban van az s5-el, szigorúan véve még talán lehet picit is jobb nála.
csináltam múltkor tesztképet (s4 vs. s5) (hála a PH! nagyon kreatív képfeltöltő rendszerének a kép már az enyészeté lett), de végülis ott mégis az s5 lett a nyerő picivel.
videóban s5 minden tekintetben.
kontraszt, szín: s5 -
Sokee
aktív tag
S5-nél javított valamit a lollipop akkuidőben a kitkethez képest?
-
Dazsar
aktív tag
Nézd :
Nekem azért az s5 mert:
vannak olyan dolgok amiket jobb ha nem látt ismerős a telefonomon (céges dolgok)
ha részeg vagy, és pl bele ejted a budiba? s5 nel "baszki csak ne legyen szar a hang" míg az s4 nel viheted szervizbe lehet 40e ft ért meg csináltatni."Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
Vateraadd
csendes tag
-
törölt tag
válasz Vateraadd #12157 üzenetére
Sorolom!
1. NanoSIM. Sokkal kényelmesebbnek tartom a MicroSIM-et.
2. Az IP67 védettség ugyan nem létszükséglet, de azért ez az S5 javára írható.
3. Felbontás. Sokan vitatkoznak azon, hogy annyira nem látható. Való igaz, hogy a pixelek nem karcolják a retinámat, de bizony nekem a huzamos használatnál a FullHD kellemesebb választás mára.
4. Bővíthetőség hiánya.
5. Infra hiánya.
6. Akksi. -
Vateraadd
csendes tag
-
cbalazs01
csendes tag
Sziasztok !
Végre megjelent a független Samsung Galaxy S5 - höz a Lolipop - rom. Fel is tetttem a telefonra. De ahogy feltettem azonnal vissza is raktam a 4.2.2 - es rom ot.
Mégpedig a következő probléma miatt.
Az eddigi összes fényképem és videófelvételem Picassa albumokba van rendezve. Ami azt jelenti, hogy ha készitek egy fényképet azonnal feltöltöm a picasára. Amit a 4.2.2 es rom gyárilag tartalmazott. De sajnos az 5.0 - nál már kivették ezt a lehetőséget.
És sajnos csak olyan alternativát találtam ami fényképeket tud feltölteni. Viszont a videokat nem tudja. Abban bíztam, hogy ha már a S4 - 4.2.2 - es ROM - jábol kiveszik ezt a lehetőséget akor az S5 ben megmarad tanulva a dolgokból. De sajnos nem.
Szoval így jártam.
Alaplap neve: Gigabyte Z590 Aorus Ultra / CPU típusa: Intel Core i5-10600KF / CPU Hűtő: Be quiet Dark Rock 4 / Memória: 32 GB. Kingston Fury Renegade KF3600C16D4/8GX / VGA: XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition / Billentyűzet: Logitech G910 / Egér: Logitech G903 / Füles: Logitech G935 Artemis Spectrum /
-
toompa
őstag
válasz Vateraadd #12168 üzenetére
Az Alpha kinézetre verhetetlen. Ilyen szép telefon Samsungéknál még nem született.
Én S4-ről váltottam S5-re. Az S5 nagyon jó telefon,de nekem már túl nagy. Ha egy tokba berakod és farmer zsebben hordva már kényelmetlen még egy S4 után is. Kifejezetten csúnya a 2 pálcás céllövöldés müanyag keret rajta. Ennyi bajom volt vele,ezért cseréltem le. -
Yogibear974
senior tag
Regg'!
Továbbra sem kasa az érintés nélküli ébresztés. Beállítom utána műlödik 1-2× azután kész. Eddig jó volt. Restart is volt többször. Ötlet?!
Üdv: -=Yogibear=-
-
danzig27
tag
válasz Yogibear974 #12182 üzenetére
Mostanában váltottál romot? Volt utána factory reset?
-
maxim01
aktív tag
válasz Jack Oneill #12184 üzenetére
Érdekes, hogy ott még nincs. Eddig amikor a Sammobil-on írták, hogy megjelent valami frissítés a telefon is jelezte egyből...
[ Szerkesztve ]
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
cbalazs01
csendes tag
Sziasztok !
A segitségeteket szeretném kérni, érdeklődni szeretnék, hogy ismer e valaki olyan android alkalmazást amivel fel tudok tölteni képeket ill. videókat a picasára. Mivel ha felteszem az 5.0 romot abban az esetben búcsut mondhatok ennek a lehetőségnek. A gyári 4.2.2 - es rom ezt a funkciót alapból támogattta.
Ha valaki tudna segiteni megköszönném.
[ Szerkesztve ]
Alaplap neve: Gigabyte Z590 Aorus Ultra / CPU típusa: Intel Core i5-10600KF / CPU Hűtő: Be quiet Dark Rock 4 / Memória: 32 GB. Kingston Fury Renegade KF3600C16D4/8GX / VGA: XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition / Billentyűzet: Logitech G910 / Egér: Logitech G903 / Füles: Logitech G935 Artemis Spectrum /
-
Yogibear974
senior tag
válasz danzig27 #12183 üzenetére
Nem, egy online rádió appot raktam föl, de az nem működött, leszedtem. Nem hinném, hogy köze lenne hozzá. CM volt.
FR még nem. Az érdekes az, hogy amikor kikapcsol a képernyő utána működik 1× a kézelhúzás, azután nem. Tehát az érzékelő jó. Olyan, mintha deepsleepbe lenne a teló. Vagy újrainditás, vagy az alkalmazás újra bekapcsolása és utána okés 1-2x. Franc sem érti.Üdv: -=Yogibear=-
-
danzig27
tag
válasz Yogibear974 #12187 üzenetére
Nekem a BNL7 lengyel lollinal csinálta ezt. Akkor kapott egy fr és azután tökéletes lett. Azóta minden rom után azonnal megy a fr.
-
törölt tag
válasz Jack Oneill #12184 üzenetére
Szerintem OTA-n keresztül nem fog kijönni az 5.0 mert túl nagy, 2.4GB és legalább 6 giga szabad hely kéne neki hogy feltegye a telefon...a feleségem SGS5-je se jelezte, a SamMobile oldalról tudtam meg én is hogy kijött a TMH-s 5.0...úgyhogy rádugtam gépre és a Kies3 jelezte is van elérhető frissítés, de csak harmadjára tudtam frissíteni, elsőre kifagyott a _Kies, másodjára keveselte a helyet a telóba ekkor lepucoltam a belső tárhelyet 4.2 GB-ra, és harmadjára feltette....
-
aurel343
tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem 5.0-ra. Azóta nem tudom beállítani a vállalati exchange fiókos levelezés. Ami eddig működött itt nem. Miért? Valaki tud segíteni? Próbáltam a Gmailen keresztül is, ott sem működik.
Valaki tud segíteni? -
törölt tag
válasz Jack Oneill #12190 üzenetére
rádugod a telót,felismeri és jelzi is hogy van elérhető frissítés...
maxim01: ez is érdekes hogy van akinek jelzi valakinek nem....
aurel343: milyen hibát ír ki a teló? nem tud csatlakozni a postafiók szerverhez? a kiszolgáló címét jól adtad meg?
[ Szerkesztve ]
-
-
Handball94
aktív tag
válasz Jack Oneill #12196 üzenetére
Ha factory resetet csinálsz, annak is része a wipe cache.
-
maxim01
aktív tag
Én is így tettem. Elsőre tetszik, majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
törölt tag
a Kies3 nem a legújabb, hanem az S5höz az kell, hogy a Kies3 melyik romot töltse le, azt a teló CSC kódja határozza meg, ha TMH akkor Telekomos rendszer tölt le, ha PAN akkor Telenoros, ha XEH akkor magyar függetlent, stb-stb(erről találsz több infót a neten, gugli:samsung csc code)...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest