Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz cbrfireblade #31569 üzenetére

    a telekom például eleve gyártói jótállási jegy nélkül kéri/kapja a készüléket, és online teszi elérhetővé, vagy saját szolgáltatósat nyomtat - de természetesen azokat is elfogadja a gyártói szerviz is -, így lehet bontatlan a doboz.
    amely nyomtatvány a csomagon kívül van, a futár számára is hozzáférhető helyen - külső zseb -, és amit te aláírsz, majd ő azt viszi vissza, és azon van egy ilyen szöveg;
    kijelentem, hogy az átvett dokumentumok (szerződések, nyilatkozatok, számlák) tartalmát megismertem és elfogadom, tudomásul veszem, hogy ezen bizonylat aláírása az átvett és tételesen felsorolt dokumentumok példányonkénti és egyesével történő aláírását helyettesíti, azzal minden tekintetben egyenértékű.
    ezen szöveg alapján, bizony kibontandó a csomag, másként nem lehetséges a szerződés elolvasása, anélkül pedig nem aláírandó semmi!
    csak azért írom ezt, mert tényleg van olyan futár, aki fizetés és aláírás előtt nem akarja átadni a csomagot, illetve nem hagyja kibontani, de a fent leírtak miatt muszáj, erre lehet hivatkozni, és ha már kibontva a csomag a szeződés miatt, akkor a telefon is megnézhető gyorsan, bár jellemzően gyári zárt dobozban van, de semmiből sem tart kinyitni és belenézni.

    [ Szerkesztve ]

    Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák