Új hozzászólás Aktív témák

  • Kapanyél

    őstag

    Hali!

    Kis élménybeszámoló következik. Néhány napja föltoltam egy 4.4.2-es Google Edition ROM-ot, konkrétan ezt.
    KNOX-mentes bootloaderre tettem föl, az is maradt. Alapból van root-jog meg pár nyalánkság, de semmi extra csicsa.
    Elsőre meglepett, hogy a CM-hez képest mennyire kevés dolgot lehet a menüben állítgatni de ezen az előre bekészített XPlosed keretrendszer és az ezen keresztül elérhető GravityBox és XuiMod nagyon sokat segítenek. Ezek egyébként olyan szintű parasztvakítást tudnak okádni, hogy tényleg mindenki leteszi a haját, ha meglátja. A görgetési és ablak-áttűnési animációk a végletekig testre szabhatóak, lefolyik a kijelzőről!
    Akkus üzemidő egész jó, egy teljes napot bőven kibír sok nyúzással (4 óra kijelző használat simán megvan, sok-sok zenehallgatással. RAM néhány óra használat után 7-800MB szabad folyamatos GMail-FB-Viber szinkronnal, reccenést/újratöltögetgést egyáltalán nem tapasztalok.
    Kernelt nem cseréltem, mert a topikjában emlegetett random reboot-tal még csak 1x találkoztam és a KToonsez kernelt fosok fölrakni. Viszont MODEM-et cseréltem MKE-re mert a MEA nem volt kompatibilis a KitKat-tel.
    Kicsit furcsa volt, hogy e-mail alkalmazást nem rakott alapból bele, de mellékelt több verziót is, így ez nem probléma. A ROM-ból egyébként az alap Nova launcher-en kívül minden tiltható mindenféle varázslat nélkül, ám egyébként sincsen fönt semmi nagyon fölösleges, de azért nem egy slim változat: szerintem tökéletesen eltalálta, mit kell benne hagynia. Természetesen gapps bohóckodásra nincs szükség.
    A Light Manager tökéletesen működik vele, végre.
    Amit nem találtam benne, az a vibra erejének állíthatósága. További negatívum, hogy a fejlesztő nem ajánljla a sima update-et, így kicsit nehézkes a full wipe miatt. Szerencsére nincs napi frissítés.
    Teszteket nem futtattam, mert pont leszarom a pontszámokat, egyelőre akadásmentes még durva élő háttérképpel is. Tőlem megkapja az ajánlott plecsnit.

    Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

Új hozzászólás Aktív témák