Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyooka

    tag

    válasz No.01 #3179 üzenetére

    Nekem volt S2öm, majd S3mam. Miután az S3mam feladta a szolgálatot egy ideig a régi S2öm használtam. Bár már meg kell hagyni az sem mai darab volt ( 2 éves elmúlt az biztos.) Nekem az S4 mini akksija röhögve odaveri. Ugyan azokra használom nagyjából: Utazás közben egy kis net, fel-fel nézek facere, este itthon wifin keresztül viber beszélgetések, nap közben kb 1-2 óra telefonálás, napi 1-2 óra zenehallgatás, tegnap fotózgattam is vele vagy jó 20, 25 darab képet. Jelenleg 21 óra 22 perc akkumlátor használat után a készülék 46%on áll. Nálam nem, hogy az S2öm de az S3mam is ott hagyja akkumulátor időben. Nagyon kell erőlködni, hogy 1 nap alatt le lehessen meríteni teljesen. Mondjuk az is igaz, hogy nekem összesen egy időjárás widgetem van kint és egy képkeret widget. A szinkronizálást csak akkor kapcsolom be mikor szükségem van rá, nem megy folyton. GPS, NFC ezek szintén csak akkor aktívak ha használom őket.
    Nekem a GPS-el sem volt gondom eddig soha. A frissítésről nem tudok nyilatkozni (majd azzal kapcsolatban ugyis vannak itt okosabbak) mert nekem se rootom se semmi hasonlóm sincsen.
    Én az S2öm nagyon imádtam, majd megvettem az S3mat ami számomra egy nagy csalódás volt, utána jött az S4 mini, ha ma vennék telefont akkor is őt választanám! :K

    [ Szerkesztve ]

    Iphone 5 16GB White

Új hozzászólás Aktív témák