Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz st3v3np3t3r #6250 üzenetére

    annnnnnnyira jó lenne, tényleg; soha senki sem írt még erről.. :DDD baszki :DDD

    mind alig várjuk hogy jöjjön még egy kis tapasztalat, hogy mennyire kell közel lakni a toronyhoz, szabad-e kimozdulni a lakásból, 5Ghz vs 2.4 Ghz wifit kell-e használni, milyen appokat kell/lehet letiltani rendszer szinten, és egyébként milyen appokat használ/nem használ az illető, automatikusan 2G-re vált-e amikor wifin van, úgy egyébként milyen rutinokkal lehet optimalizálni a használatot, 0-nál magasabban van-e a fényerő, megy-e a 120hz, van-e akkukímélés.

    azt is bírom, hogy megszűntek a melegedési problémák is - basszus tél van, rosszabb helyeken 18 fok beltérben, szabadban 5-10 fok. Kevesebbet süt a nap (egyébként is állandóan borult), alacsonyabb fényerő is elég mindenhol. De nyilván javulhatott a telefon, csak objektíven nézve talán többet változott a környezet meg a felhasználói szokások az időjárás, évszak miatt.

    Olyan ez mint egy autó fogyasztása - ha valaki ezen pörög, hogy nehogy fékezni kelljen, mindenhol kilométereket kigurul, behajtja a türköket, leveszi az ablaktörlőt hogy csökkentsen a légellenálláson, akkor nyilván akár literekkel is kevesebbet fogyaszt mint az aki "csak" használja az autóját, netán néha siet, vagy nem gondolkozik előre 3 forgalmi helyzettel.

    "... and I hope you have a great day!"

Új hozzászólás Aktív témák