Új hozzászólás Aktív témák

  • nkmedve

    őstag

    válasz forumpista #10218 üzenetére

    "szoval en tovabbra is azt mondom hogy teged atver az accubattery."

    Megértettem, hogy a GSM Battery úgy méri az SOT-t ahogy te írod (más appok is, tudok a jelenségről), de már többször leírtam, hogy az Accubattery nem így számol, lépjünk már túl ezen. Az Accubattery-ben vannak töltési és merítési intervallumok, a korábban csatolt képen egy ilyen merítési intervallum adatai voltak, a telefon közben nem látott semmiféle töltőt.

    "De ekkora (felfele) szoras nem tud lenni, ismetlem normal hasznalat mellet."

    Nekem pedig az elejétől fogva az volt a mondandóm lényege, hogy mindenkinél más a normális használat. Nálam az alacsony fényerő, WI-FI és a nem túlzottan terhelő appok többnyire adottak (FB is van, de nem lógok állandóan rajta), ez a normál felhasználás a mindennapokban. Ugyanakkor volt már olyan eset is amikor kirándulás közben folyamatosan napon, maximális fényerőn ment a telefon, nem volt WI-FI, és a kamera is folyamatosan nyúzva volt. Na, ott az Accubattery sem jósolt 7-8 óra potenciális SOT-t, inkább csak 3-4-et. Hasonlóan gyenge SOT-t tud hozni a telefon akkor is amikor rákattanok valamilyen játékra és folyamatosan az fut.
    Szóval ekkora szórás teljesen normális, és én nem is vonom kétségbe, hogy van akinél normál használat mellett van a max 3-4 óra SOT. Nálam viszont ez inkább a kivétel.

    #10219 dnelb Ez régi, elhasznált akkuknál szokott gond lenni, nálam még eléggé lineárisan merül, nincs érezhető különbség a különböző töltöttségi szinteken. Még ha lenne is ilyen mérési pontatlanság, itt átlagos értékekről beszélünk amibe úgy az 50% fölötti, mint az 50 alatti intervallum is bele van számítva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák