Új hozzászólás Aktív témák

  • bollokcs80

    Korrektor

    válasz DarkByte #6707 üzenetére

    Szerintem akkoriban annyiból lehetett szerencsénk, hogy az orosz-ukrán balhé miatt hirtelen sok cég kivonult az orosz piacról és az oda szánt készleteket kiakciózta. De lehet, hogy más volt a háttérben.

    Előtte már esett kicsit az ára, jó Samsung szokás szerint magasan indult. Akkor, amikor én vettem, egy árban volt a 6/128-as és a 8/256-os modell, 208 ezerért. (Kb. 230 és 270 volt akkor a "hivatalos" áruk.) Utána viszont, ahogy begyűrűztek a háború gazdasági hatásai, kicsit feljebb mentek az árak és utána se csökkentek már nagyon. Közben meg eljárt felette az idő, ma már szerintem nem éri meg megvenni semennyiért sem.

    Az e-SIM nekem is azóta kezdett el hiányozni, mióta láttam Bog videóját. :D Bár én Magyarországról se nagyon mozdulok ki, ha igen, akkor is max EU-s területre, ott meg jó a belföldi SIM-em. Nem tudom, hogy miért pont ezt spórolták ki, más felső-középkategóriás telóban sem mindig van. Én csak emiatt nem váltok még, de egy következő telónál szempont lesz a megléte. Céges telefonban van szabad e-SIM foglalat, azt be tudom vetni, ha kell.

    [ Szerkesztve ]

    B.Cs.

Új hozzászólás Aktív témák