- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nick Beam
kezdő
S21-et én is javaslom. Ez az Exynos 2100 nem melegszik annyira és nem is merül úgy, mint a 990, szerintem emiatt megéri a felárat. És veszett gyors, nekem az ujjlenyomat olvasó is (már-már túl jó, amikor csak rákoppintok a kijelzőre, hogy ránézzek, már sokszor akkor felold).
Egyébként hiába kapcsolom ki az ujjlenyomat feloldás animációját, továbbra is marad az animáció. Másnál is?[ Szerkesztve ]
-
Nick Beam
kezdő
Bár a sammobile-on nincs fent, de jött ma OTA egy update XEH-ra: G991BXXU2AUC8.
04.01-es biztonsági szint, és valami kamera javítás. Mérete 1GB -
Nick Beam
kezdő
Jajj, ugyanezt érzem. Normális méret, normális akksi idő, és süvít mint szél.
Viszont sose használtam kijelzővédőt, és ezt a fétist sem értettem sosem. Bár lehet, hogy valakinek a felhasználási körülményei indokolják. Semmilyen telefonomon nem volt karcos a kijelző fólia nélkül sem (bezzeg a fólián tud ám látszani minden). Annyira figyelek csak, hogy mindig olyan zsebbe teszem, amiben nincs más, pl. kulcs
[ Szerkesztve ]
-
Nick Beam
kezdő
válasz stilo18 #1704 üzenetére
Szerintem nem döntesz rosszul, ha egyébként is bírod a Samsung UI-t. Ez a telefon most gyors, vállalható lett az üzemidő az új Exynos-al, nem melegszik túlságosan, nincs ordító különbség a Snapdragon-os verzió javára. Szoftveresen évekig támogatott lesz. Viszont minden kiegészítő botrányosan drága, de hát aktuális csúcsmodell, ez van
-
Nick Beam
kezdő
Másnál is csinálja a legutóbbi frissítés után, hogy a nem fogadott hívást nem jelzi a zárolt képernyőn, csak a feloldás után? Kicsit bosszantó. Aztán ha visszazárod a képernyőt, akkor már ott van.
-
Nick Beam
kezdő
-
Nick Beam
kezdő
Megérkezett OTA-n a májusi update XEH-ra (S21), majdnem 1GB
-
Nick Beam
kezdő
5 óra 46 perc kijelző idő, 22 óra készenlét és végig megkapcsolt AOD mellett? Szerintem tökéletes. Csak az AOD óránként kb. 1%-ot harap, azaz a 22 óra alatt csak erre ment kb. 20%-od. És a maradékból jött majdnem 6 óra. Ami AOD nélkül lehetett volna akár 7 is. Mennyit szeretnél még?
-
Nick Beam
kezdő
Teljesen felesleges máshoz hasonlítgatni. A merülést nagyban befolyásolja egy sor más tényező is, például hogy térerő szempontjából mennyire lefedett/árnyékolt helyen tartózkodsz, mennyire gyakran "keresi" újra a hálózatot a készülék, pláne 2 SIM-el használva. Hidd el, 5-6 óra SOT tökéletesen megfelelő működésre vall, nem kell hibát keresni semmiben
-
-
Nick Beam
kezdő
Kényelmetlenül érzem magam, hogy az S10-re már kijött a 07.01-i update, az S21-re pedig még nem
-
Nick Beam
kezdő
válasz Seraph 16 #3100 üzenetére
Megnéztem, innen én is simán rendelnék, bennem se merülne fel, hogy nem gyári. Van előttem egy tutira gyári 15W-os töltő (céges telefon dobozából), és azon is olyan, mintha lejjebb lennének az S betűk. Lehet, hogy ez tényleg ilyen, bár az enyémen is nagyobb a térköz a logo és a többi felirat között (ahogy @adlersson is írta korábban).
[ Szerkesztve ]
-
Nick Beam
kezdő
S21 XEH augusztusi patch tölthető. 250 MB, szóval újdonságot ne várjatok
-
Nick Beam
kezdő
-
Nick Beam
kezdő
Jött egy frissítés tegnap a Galaxy Themes (sőt, lehet, hogy a Galaxy Store) appra, és azóta eltűnt a Galaxy Themes ikon, meg úgy kompletten a Themes-t sem találom. Más nem járt így?
(szerk: a beállítások menüben persze ott van)[ Szerkesztve ]
-
Nick Beam
kezdő
Szinte biztos, hogy be van ragadva valami. Én is S8-ról jöttem, klasszisokkal jobb az üzemidő. 120Hz-en, 2 sim-el, semmit sem korlátozva 4-5 óra SOT. Nem egy világbajnok, de simán elég egy napra szerintem. (Aki 4-5 óránál többet tölt a mobiljával egy nap, az gondolkodjon el az életén. )
Nyomj egy gyári visszaállítást szerintem is. -
Nick Beam
kezdő
Egyébként legyen pozitív visszajelzés is: tök elégedett vagyok a sima S21-el. 2 sim-el, céges levelezéssel, navival, mindennel. Gyors, semmi gondom vele. Néha melegszik (pedig nincs rajta játék), de ez a legkevesebb. Szóval:
-
Nick Beam
kezdő
válasz Seraph 16 #3478 üzenetére
Nekem is teljesen megfelel a természetes. A kamera is jó, valóban nincs óriási előrelépés az S8-hoz képest, de nem úgy élem meg, hogy ez alig jobb, hanem hogy már az is tök jó volt. (A fényképező úgysem nagyon hat meg, néha nyomok párat auto módban. A fétisem a rendszer sebesség és szoftveres támogatás. Ebben meg jó most a Samsung.)
[ Szerkesztve ]
-
Nick Beam
kezdő
Az S8 híresen szar volt üzemidőben. Ha ez most annál kevesebbet bír, akkor ott valami tényleg nem kerek. Rengeteget számít, ha olyan helyen vagy, ahol gyenge a térerő, és állandóan hálózatot keres a mobil. Ez máshogy nem jelentkezik, csak ergya üzemidőben. Ha mondjuk fix helyen ülsz minden nap egy vasbeton irodaházban, vagy tömbházban laksz szerencsétlen helyen, akkor simán lehet ilyen.
-
Nick Beam
kezdő
Sose vegyétek meg az elérhető legolcsóbbat a netről. Csak megbízható helyről, mert olcsó húsnak általában híg a leve. 1-2 ezer forint nem olyan tétel, aminek a megspórolásáért érdemes kockáztatni, hogy valami gagyit kapsz, vagy esetleg még a (rohadt) drága telefonban is kárt tesz.
-
Nick Beam
kezdő
Srácok, engedjétek el, hogy másnak hogyan teljesít az üzemidő. Tök irreleváns. Mindenki máshol használja, máshogy/többször keresi a hálózatot a telefon, valaki otthon ül és egész nap wifi-ről nyomja, más meg menet közben 4-5G-ről, 1 vagy 2 sim-el... Annyi minden kihat erre. Amúgy az üzemidő alapvetően szerintem se jó, de a 4-5 óra SOT majdnem minden körülmény között elérhető. Akinek ez oké, az bátran vegyen S21-et. De ez szerintem az általános a csúcs androidos készülékek között. Egy Mustang akkor sem 5 liter fogyaszt, ha óvatos vagy vele. Ez van. A rendelkezésre álló teljesítménynek ára van.
A térerő érdekes, nekem Voda és T kártyám van benne, soha sehol nincs maxon a pálcikák száma, mégsem tapasztalok semmi problémát egyikkel sem. Gyors a net, nem szakadnak meg a hívások. Akkor kit érdekel a pálcikák száma?
-
Nick Beam
kezdő
Dikk, ez a OneUI 4 úgy hasít, mint a szél. Talán még gyorsabb a telefon, mint eddig volt. Bug eddig nulla. Frissítsetek
-
Nick Beam
kezdő
válasz tuborggreen #4872 üzenetére
Nem tudták. Vodától van az enyém is, totál független és XEH-s, ahogy a fórumtárs is írta.
-
Nick Beam
kezdő
XEH-ra kint a decemberi update, sima biztonsági csomag frissítés lehet, mert csak ~200MB. Ez a 4. frissítés 1 hónapon belül, a frissítés mániások (mint én) álma ez
-
Nick Beam
kezdő
válasz Seraph 16 #5829 üzenetére
Ritkán fotózok, de most karácsonykor beltéreben az enyémmel próbálkozott a család, mégiscsak ez a legjobb telefon a repertoárban. Hát ritka szar képek készültek, égett a pofám. Szemetes, homályos szar lett az összes, ha bárki megmozdult egy millimétert, akkor már elmosódott az a testrész... Van valami megoldás erre? Hogy a záridő kevesebb legyen, vagy ilyesmi? De ne kelljen 20 percig állítgatni a pro módban. Egy kicsit is mozgó dolgot így lehetetlen normálisan elkapni, hogy előkapod és nyomod :/
-
Nick Beam
kezdő
válasz csorbajeno #6060 üzenetére
+1
Egy jó hátlap matricával a szín probléma orvosolható, ha csak az a baj. És valamennyire védi is, talán a tok sem kell rá. -
Nick Beam
kezdő
Mikrolaggok (és úgy kompletten az animációk) ellen javaslom a Beállítások -> Kisegítő lehetőségek -> Láthatóság fokozása menüben bekapcsolni az Animációk eltávolítását és a Átlátszóság és elmosódás csökkentését. Kb. kétszer gyorsabbnak érződik tőle a telefon (és így nem kell a fejlesztői lehetőségekben mókolni).
Gesztusvezérléssel is patika, szerintem nincs köze a laggokhoz. -
Nick Beam
kezdő
Erős a gyanúm, hogy XEH-ra már csak márciusi lesz a OneUI 4.1-el együtt. (Rosszabb esetben februárival jön majd a 4.1 március második felében).
-
Nick Beam
kezdő
Sima S21 XEH-ra jött egy 240 megás update. Valami hibajavítás lehet, minden változatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21+ 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest