Új hozzászólás Aktív témák

  • bozsozso

    őstag

    Akku saját tapasztalat:

    2 fizikai telekom simmel horror: ez csak azért mert a hálózatot folyamatosan eldobálja ilyenkor hívni sem tudnak. Kb. 1nap6órát sikerült kicsikarnom belőle(itt nem néztem meg a SOT-ot)
    Most tesztelem és semmi mást nem állítottam át(több email, névjegy és naptár folyamatos szinkron AOD és nincs bixby rutin bekapcsolva, adaptiv akku 60Hz, blutooth folyamatos bekapcs galaxy watch kapcsolattal) csak 1 fizikai simet hagytam benne. Ugyan az a felhasználás esetleg annyi változás, hogy kevesebb hívás jön be ezen a számon.

    Jelenlegi használati idő: 1nap 8 óra 51%-on vagyok több mint 17 órát mutat hátralévő időnek.
    SOT jelenleg 1óra 10perc, ebben emailek olvasása, néha válaszok küldése illetve kis netezés, meg ami a telefonálásból adódik kijelző használat..

    Számomra nem a SOT a fontos, egyik telefonomon sem használtam ki.

    Most vettem észre FHD-n vagyok most átállítottam QHD-re. Ez szerintem nem fog jelentős változást hozni max ha majd a 120Hz-et bekapcsolom. Be fogom, mert most csak tesztelek. 2 simnél sem volt jelentős üzemidő változás nálam, mivel a kijelző nem megy olyan sokat.

    Amit szerintem nagyon elszúrtak az nem feltétlenül az akku idő hanem inkább a hálózat.

    Már kérdeztem, de elvileg nem tapasztalt senki hasonlót 2sim használat közben, hogy eldobálná a hálózatot. 1 forumozóval egyeztettem privátban akinek szintén 2 telekomos fizikai sim van a telefonban, de Ő visszaállt 10-es droidra és ott rendben megy minden.

    Egyelőre csak próbálkozom mi lesz a megoldás, mert 2 simmel akarom használni mindenképpen. Ha rendben menne a hálózat akkor szerintem az akkuidő is jelentősen megnőne 2 simmel is. Nem gondolom, hogy 2sim használat esetén ekkora üzemidő eltérést kellene produkálnia.

    Bár nem gondolom, de ha valaki meg tudná erősíteni, hogy neki 2 telekomos fizikai simmel rendben működik 11 alatt akkor lehet mehetne szervízbe. Ezt nem gondolom, mert akkor 10 alatt sem működne rendben. Következő lépésként majd átállok az egyik fizikaival esimre és meglátom mi lesz a helyzet illetve megpróbálok szerezni pár napra más szolgáltatós simet.

    Állandó 2 sim ki és bekapcsolt állapotban is ugyanaz a helyzet, tehát nem az átirányításokkal lehet gond.

    Térerőt ezzel monitoroztam.

    Egyébként ha rendben van minden akkor mennyi üzemidő eltérés a reális 1 illetve 2 sim esetén?

    Bocsánat kicsit hosszúra sikerült. :(

    Köszönöm, hogy végigolvastad.

Új hozzászólás Aktív témák