Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz trialboj #1382 üzenetére
En is ma nyomogattam a sestoreban egy ilyet... alapvetoen alma hivo vagyok, viszont most droidot kell hasznalnom, vettem egy note 8-at es meglepoen megszerettem, marad is nalam, de... ez a kis s10e komolyan lenyugozott.
Olyan kezreeso kompakt merete van, hogy ki se akartam adni a kezembol.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
jeni
félisten
Androidból túlkínálat van,a gyártóknak el kell adniuk a cuccaikat. Egyre kevesebben vennének évente telót,aki teheti 1x választ nagyobb tudású telefont és addig míg el nem törik,el nem romlik gari időn kívül ,addig használni is akarja.
Az Apple termékeknél nincs ennyi választék.
Mint nálad,ha muszáj új modellt vennem akkor is arra mennék,hogy használtan garival vegyem meg.[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Azért szerintem az értékcsökkenés csalóka tud lenni: ha a teljesen hivatalos árakat nézzük, iPhone XS ára 400-ról esik le 200-ra kb. másfél év alatt, addig az S10e 258-ról esik majd kb. 70-80 környékére. Az értékvesztés tehát kb. ugyanakkora.
Más kérdés, hogy a termékciklusa egy iPhone-nak hosszabb, vegyük alapul, hogy az iOS 13-at is hány évre visszamenőleg megkapják majd a telefonok. S10 meg kb. kap még egy, talán kettő droid főverziót, aztán csókolom...Ettől függetlenül én is úgy döntöttem, hogy nem térek vissza almához, kezdek megbarátkozni az S10e-vel. Tényleg nagyon kézreálló, kellemes darab, minden ott van rajta, ahol kell, gyönyörű kijelzővel...kár, hogy nem iOS fut rajta.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest