Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
válasz badacsony #7949 üzenetére
Nálam egy osztrák és egy magyar SIM esetén Magyarországon úgy merül, ahogy te is írod, Ausztriában meg éjszaka csak 3-5%-ot esik... Volt, hogy próbálkoztam a 4G tiltásával, szerintem picit segített, de azóta belefáradtam.
Egyébként kedvencem, hogy 5G-ről meg marsi kolóniákról beszélünk, közben meg átlépve a határt a telefon 30 percig használhatatlan, mert képtelen átváltani még a roaming hálózatról is a hazaira... Nálam ez mindig katasztrófális és a repülőgép üzemmód sem oldja meg sokszor elsőre.
-
badacsony
őstag
Úgy kaptam meg a telefont, hogy előtte volt gyári beállítások visszaállítása. Még egyszer nem szeretném belakni, ha nem muszáj.
Igen, téged ismerlek.
@DanielLong
Hát, ez érdekes. Egyébként úgy merül, hogy mindegyik adakommunikációs gomb OFF-on.Marsi kolónia, LOL.
Valóban, így eléggé nem okés.[ Szerkesztve ]
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
Nimda
addikt
válasz DanielLong #7951 üzenetére
Nálam már a wifi-mobilnet váltás sem mindig sikerül neki. Van, hogy "leragad" 3G -n. Néha csak egy újraindítás után lesz 4G.
badacsony Az én telóm is kb. ennyi idős, nem bír már egy napot, csak ha alig használom. Töltőről levéve, reggel, elolvasva a híreket, üzeneteket, -8% a százból.
[ Szerkesztve ]
-
soultrapp
senior tag
Hello!!
Pénteken beleraktam a telóba egy tmobile-os sim mellé egy vodafone-ost is.
Sokkal gyorsabban merült mint eggyel,de ezt betudtam annak,hogy két hálozat stb....Viszont vasárnap kivettem a vodafone-ost,de ha mobilnetet használok nagyon gyorsan merül a telefon...
Wifinél nincs probléma...
Eddig jó volt egy simmel...Folyamatos mibilnettel.
Vasárnap volt valami frissítés is a telóra,amit fel is raktam.Van valami ötlet gyári visszaállítás helyet ???
Rengeteg dolgot kellene újra raknom. -
migabi24
nagyúr
Megjött a Telekom One Ui 4.1
-
trialboj
őstag
válasz migabi24 #7960 üzenetére
Nektek van új AOD designa 4.1-ben, vagy szín vagy bármi? Olvastam pár cikket hogy azon is módosítottak, de nekem ugyan úgy néz ki, pedig örülnék pár újabb színnek, ezek a pasztelek nem néznek ki túl jól.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
-
-
ovoid
tag
Urak!
Meg lehet oldani valahogy, hogy a büdös életbe ne akarjon androidot frissíteni?
Se wifin, se mobilneten.
Nekem jó az ami most rajta van!
Köszönöm!A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
canniball
nagyúr
válasz DanielLong #7972 üzenetére
És mi az oka, hogy nem akartok frissíteni?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
ovoid
tag
válasz DanielLong #7972 üzenetére
"Mindig arra mész, hogy később."
Hát ez az, amit (többek között), már nagyon unok.
Ezért szeretném végleg kilőni! Lehet root lesz a megoldás
És hogy miért? Hát azért, mert nekem, elmegy így ahogy van. Az általában túlszaturált képeivel, a bizonytalan és lassú ujjlenyomat olvasójával (igaz, pl. a banki alkalmazásokban használva sokkal gyorsabb és biztosabb, ki érti ezt (is) stb.?A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
DanielLong
senior tag
válasz canniball #7973 üzenetére
Az, hogy egyrészt most minden jól működik rajta, pl az aodnotify is. Közben meg látom, hogy hányan szenvednek egy új frissítés után azzal, h nem megy egy addig hibátlanul futó app.
Másrészt pedig zéró hasznos funkciót adtak a későbbi a foverziokhoz, semmi sem motivál a frissítésre.
Harmadrészt pedig az, hogy nem akarom a telefon resetelni, ezért nem kockázatom a 2 éves rendszerem terhelését mindenféle updateekkel. A win10 gépem is érezhetően egyre lassabban indul egy frissen telepített azonos verziójúhoz képest. -
trialboj
őstag
Valami nem lesz rendben annál a telónál, ha neked nem villámgyors az ujjlenyomat olvasó. Rosszul állítottad be, rakd rá ugyan azt a ujjat többször.
Szerintem nincs is gyorsabb mai telefonban. Sőt bármilyen üveg alatti szónikus meg űrtechnológiás verzió is lassabb ennél.
Nekem a fő ok amiért nem szeretnék cserélni vagy "frissíteni" mert nevetségesen lassúnak tartom az üveg alattit, a flagship ultrahangos talán jó lenne, de ott meg silány az új exynos, kevés az akku és merül is.A túlszaturált képeket sem érzem akkora hátránynak, fura hogy a gyors merülést/kis akkut, nem említed, nekem ez az egyetlen bajom vele, amúgy még évekig ellennék vele.
Na meg az is zavar hogy kva nehéz rá jobb tokot találni, fóliát meg egyenesen lehetetlen, csak olyat találok ami gagyi, vagy nincs lekerekítve a széle (persze nem cserélem havonta, de az utolsó 3 mind silány volt)
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
ovoid
tag
válasz trialboj #7984 üzenetére
Köszi!
"fura hogy a gyors merülést/kis akkut, nem említed" Nem a köztudott dolgokat akartam én is emlegetni, csak egy kérdést tettem fel, amire még nem igazán volt válasz
A tokkal is egyetértek. Én találtam lekerekített kivitelt, de fent a széle és a bal sarka, nem tapadt rá, jobb híján rajta hagytam....A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
S7 telefonon utódját keresem, újonnan, minimum 2-3 évre. Méretben semmiképp nem lehet nagyobb nála, inkább kisebb a preferált. Lényeges, hogy a kamera képesség hozza az S7 szintjét (tudjon valamit kezdeni mozgó gyerek témával nem ideális fényviszonyok között is, az S7 kamerája már megteszi). Így került képbe az S10e. Csakhogy olvasom, hogy akkura viszonylag gyenge, meg van akinek a Facebook/Messenger értesítések nem jönnek rá, és a kijelző is meg tud hibásodni. Ezek egyedi problémák, vagy típushibák?
S7-ről milyen erre váltani, ha valaki megélte?"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
kaciokos
őstag
Szia!
Szerintem ezek egyedi problémák.
akku - valóban nem egy bajnok, nálam kb. úgy teljesít, mint az S7 anno, sajnos ez a kisméretű telefonoknál így van
fb/Messenger - ez szerintem nem telefon, hanem app probléma, de nálam pl. teljesen jó
kijelző meghibásodás - na erről nem is rémlik, hogy hallottam volna, szóval ez nagyon ritkaÉn is S7-ről jöttem, nagy változást ne várj, pár apróságban tud többet, meg persze gyorsabb. Már nem emlékszem, az S7 melyik droidon rekedt meg, de még az lehet majd furcsa, hogy ezen már 12-es van.
-
Xantal
tag
Szia. S7 Edge-m volt. Az akku annyival tud kevesebbet amennyivel kisebb. S7E 3600mA, S10e 3100mA. Nálam simán 1,5 napot tudott az s10e.
A fényképező szerintem teljesen jó. Értesítések rendben megjöttek. Az s7 féle tipikus kijelző hiba, a függőleges csík, az s10e esetében nem nagyon van jelen. Én nem hallottam róla és egyik s10e telefonomnál, sem tapasztaltam, volt jónéhány.GI
-
canniball
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a választ! Úgy látom nincs egyetértés...azt hiszem először frissítek, aztán lakom be a telefont. Merthogy ma megvettem, mindjárt lenne is pár gyors kérdésem:
1. Van a dobozán egy matrica: Enterprise Edition; az meg mi?
2. A képernyőn lévő fólia minőségéről tudunk valamit, érdemes meghagyni vagy inkább vegyek egy másikat rá?
3. Bármi tipp/trükk/varázslat, amit használatbavétel előtt érdemes megejteni?
4. Eddig mindig csak egy okostelefonom volt egy időben, de most az A3-at meghagyom második készüléknek; használhatom ugyanazzal a G fiókkal a két telefont vagy ennek egy újat kell kreálnom?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Laslow
senior tag
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok. Már csak egy kérdésem van: lehet esetleg tudni, hogy az S10e meddig lesz még újonnan kapható Magyarországon? Úgy értem, bármelyik nap kivonhatják, és egy hét alatt kifogyhat mindenhonnan, vagy még fél évig biztos kapható marad? Lehet erről bármit tudni, vagy valami alapján tippelni?
[ Szerkesztve ]
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
-
Laslow
senior tag
-
Igazad van, de...
Az S10 készülékcsaládot évek óta nem gyártják, tehát ezek nem új készülékek, max. még nem voltak beüzemelve, a polcokon kallódtak eddig.
Az aksi állapota kérdéses, a Samsung garit meg szintén kérdés, hogy ezeknél a boltoknál megkapod-e?
Szerintem erősen kérdőjeles a dolog.
De lehet hogy csak én látom így, ha esetleg beszállsz egy ilyenbe, feltétlen reportolj majd ide.
-
Laslow
senior tag
válasz Oldman2 #7996 üzenetére
Az a baj, hogy igazad van. Így belegondolva ezek tényleg akár évekkel ezelőtt jöttek ki a gyárból, és azóta gondolom rég nullára merült mindnek az akkuja. Ami biztos nem tesz jót nekik, mert az akku a nullára merülést és a folyamatos töltőn levést nem kedveli, tudtommal. Ráadásul mi meg évekre (legalább 3 évre) keresünk telefont, ami miatt fontos lenne valóban 100%-os akkuval indítani a használatot. Most bajban vagyok... :( De köszi, hogy szóltál!
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Laslow
senior tag
válasz canniball #7998 üzenetére
Akkor valószínűleg nem okozott neki kárt a mélykisülés, hiszen kikapcsolt állapotban évek alatt sem merült le teljesen. Ez megnyugtató.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest