Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
Kint van a Telekom frissítés
-
sfefe
addikt
Fel is raktam.
Samu naptár is más lett szokni kell.
Az időjárásnál nem lehet át állítani, hogy ne kék legyen?
Elinditom akkor kék ha lejjebb húzom akkor fekete.
(Teló sötét módban)Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
w.miki
veterán
Screen Off and Lock alkalmazást melyiket használjátok?
Ami nem akad össze az ujjlenyomat olvasóval.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
KoryHu
aktív tag
Végre ilyen kérdések is!
Csak és kizárólag amióta megjött az A12, egyáltalán nem értesít a Face és a Messenger. Kb ha világít a kijelző vagy pár perce kapcsoltam ki, addig jó, utána nem. Már szét túrtam a beállításokat is, semmi javulás. Viszont a Gmail, gyári email app, stb, működik!
Nem hiszem el, hogy másnak ezek rendesen működnek?
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Nekem erre a Nova launcher saját gesztusvezérlése volt beállítva: 2 ujjamat lehúztam. De a Samsungnak is van a One hand operation appja, az is nagyon jól testreszabható.
-
Puma K
nagyúr
Minden más chat program értesítése működik és jelez a telefon. Egyedül a Messenger szarakszik.
Mióta kint van az S10e-re az Android 12 azóta jött 2 frissítés a Messenger-hez, de egyik sem javította ezt a hibáját a Messenger-nek...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
trialboj
őstag
Én nem értem ez mit csinál! Dupla koppal alszik és ébred a kijelző.
A one hand operation tényleg egy zseni app, simán felülírom vele a back gombot, így csak a jobbról balra húzásnál megy vissza az app, balról jobbra jön elő a side panel, és még jó pár extra gesztust hozzá lehet adni, pl balról jobbra hosszan tartva nálam screenshot-ot lő.
Nem tudom hogy ez az app működik-e a 12-es droioddal, de még a bx actions is fontos amiről írtátok hogy nem működik, illetve ahogy láttam azért eléggé megosztott még hogy kinek milyen dolgok nem mennek a frissítés után, én várok még, mert olyan nagyon nagy változást nem hoz.Benne van pl az hogy a telefont csak 85%-ig töltse?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
w.miki
veterán
válasz trialboj #7665 üzenetére
Mert egy érintés jobb, mint dupla kattintás.
Bx Actions-t nem ismerem, ti mire használjátok?
Biztos frissítik majd azt is.Indonéziába is megérkezett a 12, ha valaki szeretne jó minőségű hívásrögzítést.
CubaACR is működik XEH-en, de azért a gyári jobb minőségben rögzít.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
KoryHu
aktív tag
Én egyelőre azt is csináltam, hogy nemcsak a Messenger, hanem a Facebook adatait is mindent töröltem. Újra beléptem. Most egyelőre jónak tűnik, igaz max talán fél órát volt magában a telefon eddig. (szerk:a Face most se értesít 🤣)
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
w.miki
veterán
Ha már FB (én is 12-n vagyok, és megjönnek az üzik)...
Az miért csinálja a Messenger, ha beállítok üzenet hangnak néma hangot (silence.mp3), akkor ha ismerős üzen néma marad a telefon, de ha spam jön, akkor csippan?
Vagy hogyan lehetne a Messenger üzenetek hangját (a hívást nem!) teljesen lenémítani?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
trialboj
őstag
Én dupla koppintásról beszéltem a kijelzőre. Egy koppintás vagy a kijelző érintése nem tetszik, nyáron eleve szar, mert a test hője is képest feloldani a telót.
A BxActions-t én arra használom hogy a bixby gomb hosszan nyomva elemlámpa, ezért napi szinten hálás vagyok a programozójának, illetve kétszer megnyomva nekem kikapcsolja a portrait módot, tehát elforgatja a kijelzőt, ha olyan tartalom van amit így szeretnék nézni. Sokkal gyorsabb mint értesítő sávot lehúzni stb.
Régebben programoztam vele a hangerő gombokat is, de azokat jobb nem bántani mert kínos helyzetekhez vezet mikor hosszan nyomva te gyorsan le akarnád húzni a hangot errefel megnyílik egy app, és továbbra is üvölt a telefon
Az új one ui sem tudja felvillantani a kijelzőt mikor értesítés jön? Továbbra is furcsálom hogy külső app kell, én a glimpse-et használom, hogy ezt a banális dolgot megtegye.
Ami viszont állítólag nagy fejlődés, hogy megosztásnál most már az van felül amit sűrűn használsz, és lehet kedvenceket is beállítani az első sorba, ez működik nektek?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Pocok256
veterán
Jelzem telekom os telefonra is megjött a android 12 es udpate.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
sfefe
addikt
Ha használja az ember a mikrofont akkor is ott van. Előbb egy mikrofon ikon jelenik meg utána marad a pötty mig megy a mikrofon
Ugyanez van kameránál is, megjelenik egy kamera ikon utána marad a zöld pötty.
(Azt hiszem IOS-nél is így van...)Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
-
Puma K
nagyúr
válasz Perillustris #7686 üzenetére
Nálam a gyorsítótár törlése után helyrejött.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
jack982
aktív tag
Frissítettem a12-re telót, laggolt, csináltam egy wipe cache partitiont és smooth lett. Nem látom értelmét FR-nek.
-
Vegha
senior tag
nekem is döcög az utolso frissites ota. Eddig tök jo volt a telefon, egyetlen frissites miatt sem volt gondom, de ugy tunik mar a nyugdijazandok listajara tettek.
Leirna valaki lepesenkent hogy kell ezeket a töröolgeteseket megcsinalni ? Vagy valahol elerheto ? -
jack982
aktív tag
kikapcsolod a telefont, bedugod a töltőkábelt (nem kell a másik felét gépbe dugni), lenyomod ezeket egyszerre: hangerő fel, bixby, bekapcsoló gomb. nyomva tartod amíg nem lép be a restore menübe, ott rámész wipe cache menüre, aztán ha alul kiírta, hogy completed, akkor újraindítod a telefont.
-
-
emiki6
veterán
Ja. Most megnéztem, nekem sem megy be recoverybe csak kábellel. Én bekapcsolt gépre rádugva jutottam be legutóbb, kikapcsolt gépnél nem próbáltam, de valszeg nem menne úgyse.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
trialboj
őstag
Nem akarok vészmadárkodni, de mikor egy hete megkérdeztem hogy milyen tapasztalatok vannak, mert én külföldről sok gondot olvastam, itt azt írták páran hogy semmi gond, azóta megkapták a többiek is, és ahogy látom vannak gondok.
Sajnálatos, a hétvégén akartam feldobni, de inkább megvárom amíg a februári okosítás is elérhető lesz, nekem nincs kedvem factory resetet tolni.Kíváncsi vagyok az új modellekre jövő héten mutatják be őket, tudom hogy már kiszivárgott mindent, de nem olvastam róluk, hátha észhez tértek és csinálnak valami hasonló méretet, mondjuk az oldalsó ujjlenyomatolvasót tuti nem teszik vissza, szóval ennél jobb telót már nem tudnak gyártani
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest