Új hozzászólás Aktív témák

  • sgeza

    veterán

    válasz sfefe #15739 üzenetére

    Az alap elmélet nem világos szerintem neked. Mindegy, milyen naptár alkalmazást használsz a készítője szempontjából (Google, Samsung, egyéb), nem ez a lényeg. Persze, hogy nem látod PC-n a Google naptárban, mert oda nem szinkronizálod.
    Maga a naptár a lényeg. Ha például csak a készülék naptárát használod, azt csak ott fogod látni, de bármelyik alkalmazással. Ezenkívül ott látod még, ahova szinkronizálva van vagy fordítva: van egy Google naptárad, azt szinkronizálhatod a telefonra, és akkor azt ott bármivel látod, ami naptárat kezel, mint Google (fiókodhoz tartozó) naptár. Ha a Google naptáradban bárhol látni akarod a bejegyzéseid, akkor azt a Google naptárba kell beírnod. De ezt teheted akár a Samsung, akár a Google naptár alkalmazásával. Mindkettőben megtalálod a Google naptárat (magát a naptárat). Egyébként naptárból is lehet akár több is egy fiókhoz tartozóan. Ezt csak úgy mellékesen jegyzem meg.
    Ugyanúgy működik ez is, mint a névjegyek mentése. Az is valamilyen fiókhoz tartozik, ha szinkronizálod, vagy pedig magára a készülékre mented csak. De bármelyik névjegyet bármilyen névjegy alkalmazással látod a készüléken, viszont a Google fiókod címtárában (mondjuk PC-n böngészővel) csak a Google fiókhoz szinkronizált névjegyeket látod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák