- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 10
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCMLXXXII
tag
válasz domerator #16872 üzenetére
Szia
A pdf tök mindegy hány oldal lényeg hogy hány Mb és hogy mi van rajta
annó kaptam egy 110Mb os 5500Km2 alaprajzot hát kb 30 percig agyalt rajta de inkább ki lőttem, most nem rég megkaptam 11Mb ba és ugyan úgy gondolkodik
azt inkább megy nyitom Dwg be2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
bandi0000
nagyúr
válasz domerator #16877 üzenetére
Frissíts, ha nem jön be akkor vissza rakod a régit
Fólia nem zavarja, pl ultimate shieldet használok, tökéletesen felragad és a tok se nyomja fel, ha jól rakod fel, annyi, hogy mivel a fólia puha, így meglátszik rajta az s pen nyoma, persze csak ha kikapcsolt kijelzőnél napfénybe nézed
Xbox One: bandymnc
-
Taci
addikt
válasz domerator #16877 üzenetére
Nekem ez az üvegfólia van a telefonon, és tökéletesen működik vele/rajta a toll.
"Sima" üvegfóliát (olyat, ami nem ilyen teljes felületre ragasztós/tapadós) nem ajánlok, nekem ez előtt volt jó pár, próbálgattam, de mivel mind csak a szélein tapadt, így nem hogy a tollat nem érzékelte, néha még az ujjamat sem, mert elemelkedtek a kijelzőtől. Az olyan nem való semmire. Ez a fajta pedig nem olcsó, ellenben megbízható és működőképes, kompromisszum nélkül. (Bár az ujjlenyomatot jobban gyűjti, mint maga a kijelző.)#16881: Kijelzőhiba? Nem arra a gombra (pöttyre) gondolsz, amivel el lehet rejteni a gombokat, a navigation bar-t?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz domerator #16935 üzenetére
Teljesen egyéni felhasználás függő. Nekem egyáltalán nem fáj, kocsiban is van töltő, asztalomon fast charge-os wireless, otthon nem is töltöm, nap elején felteszem az asztalra, aztán 70-80% között leveszem, azzal másnap reggelig elvan. De nem kell nagyon akarjam, hogy este már nyígjon bőven... A topikban is elég nagy a szórás, a kvázi használhatatlan és a nekem tökéletes között kb minden van.
-
Massmurderer
őstag
válasz domerator #17052 üzenetére
Figyi...[link] van ilyenem is,ezzel is nagyon jól szól.Igaz nem a gyári,fos zenelejátszóval.Az felejtös.Jetaudio vagy a poweramp.Ezekkel nagyon jól szól.A gyári lejátszó semmire se jó. Basszus is jó,dübörgös rendesen Note 4 is jól szólt,de note 8 nálam ver mindent.Szép,tiszta hang van.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
válasz domerator #17052 üzenetére
K701(akg )-t használok. A Huawei is szépen szólaltatta meg, de itt érezhetően jobb
Persze a negatív oldalán ott van a dolognak a rossz ( nem gáz... De jobb a p20 pro ) külső hangszóró. De úgy sem arról halgatok zenét, szóval tökmindegy.
Egyébként érdekes a one UI rendszer a samunak.
Sokkal jobban a kezem alá dolgozik a telefon mint az emui.
Valóban érdemes volt váltani. Maradok note párti a jövőben, szignifikáns a különbség a két rendszer között funkcionálisban -
bcl
senior tag
válasz domerator #17494 üzenetére
Van olyan dokkoló, amin van HDMI, DVI, meg VGA is. Tetszőleges kombinációban. Van olyan (igaz, azok már Kínából is drágábbak!), amiken van mind a három.
Ali-n, eBAy-en, Amazonon keress rá, és vedd meg a legjobb értékeléssel a legjobb árút (nem árut, hanem a legjobb árral, na, azért hosszú "ú" )
-
veterán
-
veterán
válasz domerator #17592 üzenetére
Az Xda-n keress rá a Nice Lock-ra. Ez lesz neki a "gyűjtő" app-ja. Ezen belül tudod letölteni a Routines-t illetve csomó más hasznos dolgot.
Időközönként szokták a modulokat frissíteni. amihez szintén van egy app az xda-n, Nice lock Downloader Companion.
Jó szórakozást hozzáCsak egészség legyen, meg térerő!
-
Taci
addikt
válasz domerator #17661 üzenetére
Eddig nekem is kiírta. Most kíváncsi voltam, mit csináltam rosszul, és talán miután eltűnt az értesítési sávból a frissítés ikonja (az Android (P) ikonja), utána egyből ment a wipe cache partition, és lehet, hogy ez volt a gond, nem vártam meg, hogy kiírja, hogy sikeresen frissítette a készüléket. Most megvártam, és csak utána nyomtam wipe cache-t, így rendben volt minden.
-
Taci
addikt
válasz domerator #17665 üzenetére
Az a hibaüzenet szerintem nem azt jelenti, hogy nem sikerült volna a frissítés. Csak valószínűleg ezzel a lehetőséggel nem számoltak, így a "Sikeres frissítés" ablak lekérdezne valami cache-ből, amit így wipe miatt már nem talál, ezért adja ezt az üzenetet. De ettől még frissítve van valószínűleg, szóval szerintem nem kell emiatt újra megpróbálnod - talán nem is tudnád már, max csak "kézzel".
-
Gomez86
őstag
-
Taci
addikt
válasz domerator #17757 üzenetére
Na tudtam én, hogy láttam valahol (igaz, nem cikk, hanem egy YT-videó):
NEW UPDATE brings Galaxy Note 10 Features to Note 9 and Note 8Samsung Galaxy Note 9 and Note 8 can now use Note 10 exclusive features on the Samsung Notes application.
This new update enhances the use of your S-Pen and Samsung Notes on the galaxy note 9 and note 9 (*itt egy elírás van valószínűleg, mert kétszer írja a Note 9-et) , giving you note 10 specific features.
What’s new:
- Change handwriting style : Add feature that change handwriting style using a pen.
- Export MS word format : Add feature that are export to MS word format
- Handwriting to text : Add feature that convert handwriting to text only in S Pen support devices.
Zoom in/out : Add zoom in/out feature in edit mode.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz domerator #17781 üzenetére
köszi.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10