- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz laci1892 #16931 üzenetére
A Note 9 akkuban tuti veri a 8-at, ezen kívül szerintem jobb a P20 Pronál. Néha visszavágyom rá, főleg amikor a kezembe veszem haverom 8-asát. Mondom ezt S10 Plussal a zsebemben. Nagyon eltalált telefon ez még mindig. Ha még ő fizet rá, akkor főleg megéri a váltás neked
-
Taci
addikt
válasz laci1892 #16931 üzenetére
Ha van lehetőség megválnod a Huawei telótól, tedd meg azonnal. Rohamosan csökken az értékük - csak nézd meg a Hardveraprós Huawei-hirdetéseket: az legutóbbi 150 db az utóbbi 2 napban került fel. Szabadulj meg tőle minél gyorsabban. És hogy pont Note8-ra tudod cserélni, tedd össze a kezed - szamomra ég és föld, a Note javára.
[ Szerkesztve ]
-
MCMLXXXII
tag
válasz laci1892 #17000 üzenetére
Szia
Ha Dex en vagy akkor elsőnek azt hiszem egér pad lesz a kijelző ből de pitén lehet válogatni hogy melyik kijelzőt mutassa + képernyű tükrözés is van[ Szerkesztve ]
2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
S e t h
nagyúr
válasz laci1892 #17014 üzenetére
A legnagyobb százalékban ők is adják el a telefonokat.
Más.Vmit nagyon sikerült elállítanom a telefonban, csak sajnos nem találom hol, ezért kérnék segítséget.
Először vhol sikerült beállítanom, hogy whatsapp üzenet érkezése esetén dobódjon fel egy buborék, ami így jelzi, hogy üzenetem érkezett, ezt szerettem volna kilőni, de sikerült totál letiltanom, így eltelt egy nap mire észrevettem, hogy jött egy rakás üzenet, csak éppen jelzés róla semmi.
Most újra aktiváltam az üzenetek fogadását, frankó, de ez a buborékos dolog még mindig játszik, ezt nem tudom hol kell inaktiválni.
Ha a buborékra kattintok, akkor egy kis négyzetes ablakban nyílik meg a beszélgetés. Ha vki tudja hol lehet ezt kilőni, annak köszönöm!This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
domerator
veterán
válasz laci1892 #17049 üzenetére
Még nem is próbáltam jobb fülessel a note-ot... tényleg ennyire jól szól?...
Ma este meghallgatom, ha nem is valami top fülessel, de van két jobb fajta agybadugósom, egy E10M Soundmagic, meg egy kínai, meglátjuk.[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Taci
addikt
válasz laci1892 #17105 üzenetére
Én tavaly decemberben játszottam kicsit egy valahonnan beszerzett és működésre bírt változatával, pont az esti mód miatt én is, és jól működött, meglepően. Igaz, az akksit durván merítette, és ki-kifagyogatott nagyon gyakran, szóval nem is volt hosszú távú a barátságunk.
-
bobace
addikt
-
Massmurderer
őstag
-
Massmurderer
őstag
válasz laci1892 #17147 üzenetére
Note 8 2017 agusztusi,p20pro 2018 márciusi megjelenés,note 9 meg 2018 agusztusi.Mint többször irtam,nekem a nagyobb méretü telók jönnek be,p20pro eleve ki is esik,noch a másik ok.Meg hát note 1,note 2,note 4 végigtoltam,és nem áll szándékomba átállni másik márkára,tipusra,csak note,és csak samu.Eddig is elégedett voltam a note 8 elödjeivel amit használtam,note 8 se hozott csalódást.
-
Massmurderer
őstag
válasz laci1892 #17153 üzenetére
Ájfos csak az árába top.Másba nem.Se a kinézet,se az egész nem jönn be.+ nincs bövithetöség.És semmi nem vonz az ájfosnál hogy váltanák rá.11-es hátlapjáról láttam itt képet,valamelyik cikkbe vagy hireknél,hát nagyon ocsmány lesz azzal a kamera buckóval,meg az az elrendezés.
-
Taci
addikt
válasz laci1892 #17155 üzenetére
Ez igaz, viszont más gyártó termékei valahogy mégsem tudják (annyira) tartani az árukat. Ha megnézed, az S10+ 350e Ft környékén kezdett nyitóáron, és habár a Samsungtól rendelve még mindig annyi (ha épp nincs valami akció rájuk), más (hivatalos viszonteladói) boltokban már több, mint 100e Ft-ot csökkent az áruk. Most pl. az Euronicsban lehet megvenni 240e Ft körüli áron. Szóval hiába emelték "Apple-szintre", ott tartani nem tudják (szerencsénkre). Aki vár 1-2-3 hónapot, az megkapja ugyanazt a telefont nagyságrendekkel olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
bcl
senior tag
válasz laci1892 #17144 üzenetére
Igen, meglepődtem én is hogy a Note 9, akár az 512-s verzió, mennyire jó áron van már! Igaz, mint lentebb írtam, van egy 400-as kártyám, és így elég a 64GB (a 9-nél, ha jól tudom, a legkisebb a 128-as).
Éppen az a bajom a sok/nagy "fedélzeti" háttértárolóval, hogy egy ha egy hasonló esetet (mint ahogy én jártam), nem úszik meg a telefon, akkor az adatok kuka. Az sd ezért nagyobb eséllyel éli túl az ilyesmi inzultusokat, és ugyan az adatok egy része akkor is oda van, de mégis jóval kevesebb, kisebb a veszteség.
...ráadásul a "kisebb" Note 9 még kicsit olcsóbb
(tudom, a ram is kevesebb, de a 6 vs 8... hát, a Note 8 6GB-ja is elég szokott lenni) -
MCMLXXXII
tag
válasz laci1892 #17444 üzenetére
szia
elvileg ha felrakod a Dex Max alkalmazást meg dex felületen be kapcsolod a dex labs ot fejlesztői beállítást és akkor mindent ki lehet tenni teljes ablakba2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
Taci
addikt
válasz laci1892 #17446 üzenetére
A kérdés: Mire használnád?
Ha az új funkcióit/adottságait ki tudod használni az új generációnak, akkor a Note10(+) a jó választás. De ha amúgy a Note9 is bőven tökéletes (mire ne lenne az?), akkor konkrétan fele annyiból is megveheted, mint a 10-es széria nagy tagját.
Szerk.:
Most látom, hűségnyilatkozatot írtál, tehát előfizetésről van szó. Na ott nem feltétlen adott a fele akkora ár a Note9-ért - vagy ki tudja.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PLEX: multimédia az egész lakásban