- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
-
bbsofficial
aktív tag
válasz gyuri81 #18322 üzenetére
Szerintem a minibuborékok súrlódás, hő vagy nem tudom mi hatására elkezdenek nőni.
Ezt a kérdést már én is feltettem, klasszikus üvegfólia nem ragad meg/ rossz érintőérzetű, TPU szélei feljönnek. Most sima TPU műanyagot használok, ami nem ragad meg a széleken, én is várom a jó megoldást.
-
laszlolczka
őstag
válasz gyuri81 #18360 üzenetére
A telón az usb hibakeresést és az oem feloldást engedélyezed,majd dowload módba teszed a telót.Odinnál az Ap. részhez betallózod a letöltött twrp tar fájlt.Telót össze kapcsolod az odinnal,mikor megjelenik a comport start.De összefoglalóban benne van.Esetleg ha gondolod holnap délután telón keresztül tudok segiteni.306461703.
[ Szerkesztve ]
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
Kasya
nagyúr
válasz gyuri81 #18363 üzenetére
Én azt hasznalom. Utoljara tavaly szeptemberben tettem fel (tehat akkori a frissites is) és semmi bug vagy hiba nincs, minden tokeletesen megy (meg jobban is, de ezt egy korabbi posztban irtam).
A gond az ugye, hogy több mint fél éve vagyok a romon, a telefon teljesen belakva igy nem nem tudok mervado erteket adni. De mikor atalltam, nekem cca. az alabbi eszreveteleim voltak, amit azota is tartok:
Stock rom - 3,5-4 óra SOT
Deluxe rom - 3,75-4,25 óra SOT
Ami sokkal jobb, az az IDLE time (deep sleep). Úgy összességében 15%-kal mondanám "energiatakarékosabbnak" a rendszert, ugy, hogy teljesitmenyben nincs valtozas. -
laszlolczka
őstag
válasz gyuri81 #18389 üzenetére
Öt perc kell boot után a beállitáshoz,ezután frissiti az alkalmazásokat.Majd az általam használt alkalmazások letöltése.Novával van biztonsági mentésem mindig,ezt meg ő megcsinálja.papp54:ez gusztustalan dolog a Samsungtól.Pedig neki nem nagy dolog lenne,csak akkor nem vennék az újabb modelleket.
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz gyuri81 #18404 üzenetére
Alkalmazásadatok lementésére én ezt használom vagy inkább használtam: Helium
Legutóbb a 9-re frissítésnél került elő, mert cisnáltam egy full wipe-ot. Sajnos egyre kevesebb app támogatja, hogy vissza tudja tenni az adatokat, de az is lehet, hogy nem azonos a verziószám, amikor újra letölti az appokat a Playől a telefon, és azért nem - nem nagyon szoktam frissíteni appokat, csak ha muszáj. De régebben 95%-át vissza tudta rakni, kéne neki adni egy esélyt, vagy hátha van valakinek friss tapasztalata.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
laszlolczka
őstag
válasz gyuri81 #18468 üzenetére
Az óra nálam is rezeg,én sem találtam kikapcsolási lehetőséget.Talán gyári romnál is igy volt.Samsung Pass-nál nem érzékel rootot.Nálam van GPay fizetési lehetőség.Az árúházon belül lehet hozzáadni új fizető eszközt.Dupla tapi lezáró rezgés nálam nincs.Dupla kopp nyitás nálam van,semmit nem állitottam.Novát használok.Azt gondolom a drc-én belül van ilyen lehetőség.
-
-
papp54
aktív tag
válasz gyuri81 #18528 üzenetére
Nagyon jó sot még ha kicsit trükközni kellett és visszavetted a teljesitményt. Nekem az S10 optimalizált teljesitményen és WQHD felbontáson tud csak 7 órát. Nagyon megérte már ez miatt váltani. Nincs mokolás nincs teljesitmény visszavétel de viszont van jó Sot.
Xiaomi 12
-
bobace
addikt
válasz gyuri81 #18534 üzenetére
Az a baj, hogy annyira másképp használjuk a telefont.. Ha valaki csak videózik pl, akkor ez simán összejön. Nekem 3-3,5 óra jön ki 2 napra, van benne net, social media, játék, céges dolgok és a nap nagy részén AOD.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest