- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 10
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz OmniaI900 #1690 üzenetére
Megoszlanak a tapasztalatok.
Van akinek bejött, van akinek nem, xda fórumon rengeteg hozzászólás van róla.
Egyértelműen jó üveg, fólia nincs rá, kérdés lesz-e egyáltalán.
Talán a mobile outfitters munkája lehet a legoptimálisabb.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
válasz OmniaI900 #1779 üzenetére
2. Nem, fizikailag van korlátozva a szolgáltatós telefon az 1 SIM kezelésére, semmi köze a szolgáltatóhoz. Plusz, tudtommal csak a Telekomos ad független készüléket (de az is 1 SIM-es), a másik kettőnél függetleníttetni kell, ami ingyen csak akkor történik meg, ha már nincs tartozás a telefonra (plusz összefügg a hűségidővel is).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Szellem.
nagyúr
válasz OmniaI900 #1865 üzenetére
Nem tudom, hogy a Note 4 esetén milyen témád volt, de volt már rá precedens nálam is, hogy van ami eltűnt, vagy már az újabb készülékre nem tudtam felrakni. Lehet, nem kompatibilis a Note 4 felülete vagy rendszere a Note 8-al!
A nanoshine és tárairól:
Én nem hiszek ezekben. Ez olyan parasztvakítás. Volt aki meg volt győződve róla, hogy szuper, de simán voltak olyanok is akik az ellenkezőjéről számoltak be.
Én egy sima fóliát tennék rá. vagy ha nagyon vigyázol rá, akkor maradhat csupaszon. -
Ákkk
addikt
válasz OmniaI900 #5589 üzenetére
Recovery menü bixby+hangerő fel+ power
Ott hangerő gombal lépkedsz és power az enter wipe cache patrition.
Így.
Más ma mobile outfittersnél befóliázták a telót nagyon jó lett sajna más nem marad meg használható szinten ezeken kijelzőkön......A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Necc
addikt
válasz OmniaI900 #6074 üzenetére
Vagy csak nem jól tartod
Főleg a régebbi, androind 4.X és előtti kijelzőkön az akkumulátor töltöttségének ikonja szokott minden kijelzőn beégni, nekem a Note 3-ba égett be a waze sárga kör ikonja elég csúnyán, illetve a kék szín erősebb kifakulása miatt a régi kijelzők elsárgulnak, illetve a maximális fényerő is csökken, csak mivel ehhez évek kellenek, az embernek fel se tűnik.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz OmniaI900 #18412 üzenetére
Szia,
alapból van a samsungban edge lightning, ezt a beállításoknál a kijelzőn belül az edge képernyőnél tudod bekapcsolni (világító szélek néven fut).
De ha felrakod a nice lock-ot innen, akkor a samsung good lock-hoz hozzáférsz (régió miatt le van tiltva nálunk alapból).
Ebben a nice lock-ban sok okosságot találhatsz, a fent említett edge lightning és routines mellett taskbar, navbar és egyéb beállításokat, clockface-vel új órákat rakhatsz az always on displayre vagy a zárképernyőre.
Ez a link esetleg mehetne az összefoglalóba is, ha még nincs benne.Más:
Ha van root a telón, akkor nagyon gyorsan vissza lehet állítani a régi appokat adatokkal együtt a Titanium backuppal. Legalábbis pár éve azt használtam a régi telókon, ezen még most telt le a gari szóval első rootos romom van fent. Na majd ha jön az új hades akkor tesztelem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest