- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Ne érts félre semmi ilyen tervem nincs érdekességként írtam nem másért. Amúgy meg nekem van szervizes emberem aki megcsinálja tmx-ben is meg magán is így nem izgat. Ahogy írtam az ára lepett meg.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
OCTAMD
őstag
Igen bontatlan annyiba veszik általaban(én is),de persze vannak olyanok is akik 150-160ba.
Figyelni kell a napi árakat ,több helyen,érdemes.
Magyar szolgáltatóst,csak hozzáértők vegyenek,ha nem akarnak vele beszívni.
Hetente 3-4el keresnek meg,hogy hogyan tovább,mert letiltották
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
csocsoszán
őstag
Megszoktam, hogy a Mate-n meg Mixen is automatikusan ki és be kapcsolt a teló. Az ébresztő meg "kikapcsolt" állapotban is ébresztett. Azaz bekapcsolta a telót és utána az ébresztést!
A Mate egy éjszaka alatt max 4% fogyasztott. Ha kikapcsolt akkor nem volt látható a fogyasztás.
Na itt a Note-nál, tudjuk mennyit merül egy éjszaka alatt!
Még nem néztem a repülő üzemmódot. De most meglesem.
Szerintem elvárható lenne ennyi tudás a note-tól is!Somatom: de ébreszt a kínai!
[ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
S e t h
nagyúr
Nem olvastan erről még publikációt egy kb. 8 órás időtartamra vetítve, de régen én is vágytam ilyen funkcióra és ma is minden további nélkül kikapcsolnám ha létezne ez a funkció, amúgy is túl sokat alszom vele.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
balika333
tag
-
Ákkk
addikt
Operatőr és vágó a szakmám jelenleg egy 20 000 eurós sony kamerát nyüstölök, ezenkívűl 35 éve természetfilmezéssel és fotózással foglalkozom egyetemen szerzett diplomám van szerinted mit kéne eröll tudnom. Nem értelek én a samsungnal is dolgoztam 10 évet, te meg itt istenítesz egy telefont a note 8 se olyan nagyszám fotó és videó terén de elmegy ugyanúgy mint az s9 nem akkora előrelépés ez szoftver terén a note8 sokkal stabilabb mint az s9 nem kell kikapcsolnom az egyik funkciót,hogy használni tudjam a másikat telefon és spamszűrés.....
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Ákkk
addikt
Nem, de mondj egy példát minek kell slow motion funkció(0.2 sec ) egy átlag embernek ekkora méretű érzékelő és optika párosítással minek fizikailag állítható rekesz ráadásul korlátoltan ez csak egy parasztvakítás mert gyakorlatilag is silány minőséget produkál szakmai szemmel nézve és nem annyival jobb fotót és videót készit mint az s8. Inkább a szoftvert kéne előbb megigazítani, nem a pontszámok számitanak mert a benchmark programok ugyanúgy csalnak. Ez egy 200 dolláros telefon 800 dollár haszonnal és az olyan emberek férevezetése akik e miatt adósodnak el itt tart a világ 2 év múlva meg még sokan ki se fizetik már mehet kukába az eszköz mert ott spórolnak ahol tudnak már amikor összerakják.
Sok ember a fotó és videó miatt veszi ezeket és még páran le is írják,hogy az okostelefon elérte ebben a céleszközöket ami nem igaz...
Amúgy már az s8 is jóval többet tud mint amennyit a rá készitett rom és szoftverek.
Akuidőben meg a sima s9 siralmas persze aki s6 után veszi annak ez más.
És pro eszközök esetén a samsung sehol sincs ebben a másik cégeknek meg nem érdeke konkurenciát csinálni magának mert az embereket így is meg lehet vezetni tehát vannak emberek akik 10 év alatt kiadnak 10 000 dollárt mert ezt tudja meg azt fotó és videó terén.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Capella
senior tag
Pie mellett talán Note8-on is működik a Dex adapterrel. Az Ugreen adapternél írtak ilyet.
Én rendeltem egy ilyen HDMI és Ethernet csatlakozós adaptert, nem a Dex miatt. Egy hónapot kevergett Kínában, még nem kaptam meg.
Ezt a részt kipróbálni sem tudnám, mert nem frisstek Pie-ra még a Dex kedvéért sem. -
minek?:S
őstag
Koszonom. Igazabol annyira fontos, hogy pl mikor BB Classicrol valtottam S6 Edgere, akkor igen csak fajo pont volt az akku es akarmennyire szerettem, ez mindig negativum volt. Most igazabol legalabb annyi az elvarasom, hogy ne legyen rosszabb mint az LG G6(kb 4-5 h kepernyoido, hasznalattol fuggoen). Szoftveres tamogatas gondolom az S9-eknek kedvez, nem? Es itt most a foverziora gondolok. Ha van szerencsem kifogni jo aron S9+-t, akkor az lesz, de jellemzoen, amennyj penzt ra tudok szanni, S9-ek es N8-ak vannak
Üdv.:M.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest