Új hozzászólás Aktív témák

  • privacy99

    senior tag

    válasz kali #18411 üzenetére

    Mivel a Note 5 egy hónapon belül kint lesz, az Android M meg ki tudja mikor + az elterjedés + mire a Samsung is észreveszi hogy megjelent, és elkezd dolgozni rajta, addigra már rég kifutott lesz a Note 4.

    Már most nem érdekli őket, ráadásul jön az S6 Edge+, Note 5, itt az A8, tehát bőven van mire frissítéseket csinálni, pont nem egy több mint 1 éves modellre fognak fejleszteni. Eddig 2 telefont nem tudtak értelmesen frissíteni, majd most hirtelen ennyit fognak :K

    Ha lesz is frissítés, az is a szokásos: mi elmondhatjuk, hogy kiadtuk, nincs miért anyázni.. közben ugyanazzal a felülettel, 0 új funkcióval kiadják, mint ahogy szokták, de legalább az info majd nagyobb számot tud kíirni.

    Biztos azért mondják itt, hogy Samsung: reklám 10/10, support 0/10, mert annyira híresek a frissítésekről (főleg a régebbi telefonjaikra).. még a legújabbakat sem tudják frissíteni időben.

    Szépíthetjük itt a telefont, meg dícsérhetjük, csak nincs mit, meg aztán ennyi elégedetlen embert még egyik topikban sem láttam, konkrétan szinte többségben vannak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák