Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz adamho #14910 üzenetére

    szia,

    beállítások ellenőrzése, a nem használt alkalmazások/funkciók frissítésének, szinkronizációjának, helymeghatározásának kikapcsolása, végszükség esetén gyári visszaállítás, de utána is javasolt a korábban leírtak ellenőrzése.
    nagyon sok gyártói (google és samsung) folyamat, funkció és alkalmazás úgy van beállítva, hogy automatikusan frissüljön, ezáltal ellenőrizgeti a frissítéseket, folyamatosan szinkronizál, beleakaszkodik a helymeghatározásba - nem is feltétlenül kell bekapcsolt gps, a wifi és hálózatalapúra is rámászik -, és még lehetne sorolni a hibalehetőségeket.
    problémát okozhat továbbá egy - vagy több - utólag telepített, harmadik féltől származó külsős alkalmazás, ami kitkat alatt megfelelően működik, de az újabb lollipop főverzióra (még?) nincs kellően ráfaragva.
    itt írtam néhány dolgot; link (a harmadik bekezdéstől a végéig), hogy én miként állítottam be a rendszert, bár eleve teljesen tiszta alapra tettem fel a friss telekom firmware verziót és nincs is gond, olyan jól bírja - ha nem jobban -, mint kitkat alatt, pedig ott is nagyon elégedett voltam vele.

Új hozzászólás Aktív témák