- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt0638
tag
válasz zsolt0638 #4487 üzenetére
Persze azt sem értem hogy ha ilyen fontos a hivatalos samsung garancia akkor miért nem ott vásárolsz? Ha van 300 forintom egy kiló kenyérre, akkor nem vág földhöz a 330 sem. Ha nincs, akkor jó lesz a kifli is 30 forintért. Bocs! Nem akarok senkit megbántani, csak ilyen értékű dolgoknál ne spurkodjatok ha aztán fáj a javítás. (Kötöttem rá két év biztosítást)
[ Szerkesztve ]
-
zsolt0638
tag
válasz adamsauvage #5397 üzenetére
Ne, léccci léccci ne tedd,mi lesz velünk nélküled... legalább a doboz fényképének másolatát tartsd meg fénymásolatban valami felhőtárhelyen aminek a jelszavát felírod az alig használt wc papírodra.
-
zsolt0638
tag
válasz icecave #5857 üzenetére
El kell engedni ezt a történetet!
Nem tetszik neki, egy nap után se, megértem, én egyszer ettem pacalt és rájöttem hogy soha többet.Visszatérve a témához én fanatikus vagyok, S1, S4, S7, Note9, mindegyiket megvettem megjelenéskor.
Van egy 49-es meg egy 65-ös Samsung tv, két Samsung soundbar, nekem senki ne mondja hogy a Samsung szar! -
zsolt0638
tag
válasz fRooStzzZ #7902 üzenetére
Hát ebben igazad van!!!
A f.....t kell alapból rá a faszbusz? Tiltani tudom, törölni nem.... milyen dolog már ez? Ennyi pénzért más dönti el akarom e használni vagy sem?
Ha valakit el szeretnék érni azt majd megoldom de hogy jóskapista épp mit lájkolt az kicsit sem érdekel! Kicsit erőszakos nekem a facse... -
-
zsolt0638
tag
válasz kisninja #11175 üzenetére
Nálam is megvan ez a hiba. A hívónak azt jelzi hogy nem vagyok elérhető , később sem kapok sms-t a hívásról. Ha ilyenkor megpróbálnak sms-t írni azt sem kapom meg, később sem. Full térerőn vagyok általában , tudok hívást indítani. Ha másk számon szólnak hogy nem vagyok elérhető akkor indítok egy hívást és megjavul, egy hétig...
Új sim, két hétig használtam másik telefonban, hibátlan volt.
Fr volt. -
zsolt0638
tag
Nem szoktam itt írni, inkább csak olvasok, de a legutóbbi TMH frissítés után azt vettem észre hogy estére 30% körül vagyok, előtte mindig 50 felett voltam. Ugyanaz a rutin, bp belváros, gps, bluetooth, folyamatos mobil net, szinkronizálás. Este a teraszon bactatás.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest