Új hozzászólás Aktív témák

  • Valaki87

    senior tag

    válasz Smile8822 #1198 üzenetére

    Jó lenne ha csak pozitívuma lenne.
    Nem tudom hol hallottál róla ? :D

    Negatívként tudok írni egy pár dolgot sajnos...

    Nekem 4 példány volt és a közös hibái : Netezés és zene hallgatás mellett, a zene meg meg akad, kvázi "szkreccs" üzem módba vált :D - ezt komplexebb oldalak betöltésekor tapasztaltam.

    Akkuja elég harmatos, ha használod a netet folyamatosan.. Reggel 7kor leveszed töltőről és egész nap wifi és mobil net megy 3g-n akkor tuti nem bírja 12 órát sem...én beszéltem rajta napi 1,5 - 2 órát..igazából az az érdekes, hogy megfigyeltem akármit csináltam vele 3 - 3,5 óra volt a max kijelzőideje...
    Persze elmegy 1,5 napot is kérdés,hogy csak netezel-e vagy sem... de a 3,5 órát nem fogod átlépni csak akkor, ha nem kamerázol vele sokat, nem megy a net, és a fényerő minimumon lesz, és nem telefonálsz rajta 2 órát..

    4g-n nem stabil a használata, jönnek sms-ek, hogy volt egy nem fogadott hívás... Persze nem cseng ki és nem jelez semmit..

    A kamera részére meg tulajdonképpen azt tudom mondani, hogy sajna be kellett látnom, hogy vannak már tőle jóval jobb kamerával rendelkező telefonok, igazából csak a zoom szól mellette !! Viszont minőség terén egy Galaxy S5 jóval szebb képeket készít.

    A K Zoom széleken mos mint az állat !

    Sajna már nem egy nagy eresztés ! :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák