Új hozzászólás Aktív témák

  • NY_A

    őstag

    palanki

    Súlyos nagy birkába ütköztél akkor te abba a T-Mobile-os üzletben. De egyébként neki érdeke, hogy tőle vedd meg azt a telefont, így valahol megértem miért mondta ezt.
    De az a 35 ezer körüli webshop ár is azért annyi, mert előfizetéses. Domino kártyával már nem annyi. A webshopban vásárolt készülékekre is kapsz ugyan úgy 2 év garanciát, mintha üzletben vetted volna. Én is webshopban vásároltam. Semmivel sem rosszabb minőségű, mint amit máshol tudsz megvenni, ez egy súlyos nagy baromság amit mondott neked az az idióta. Ugyan olyan bontatlan körbefóliázott új telefont kapsz mint máshol, és az üzletekbe is onnan szállítják be nekik ahonnan te kapod. Ezért olcsóbb webshopban, mert közvetlen raktárról hozzák neked, nem megy keresztül még egy kézen.

    ALI_G

    Kell az akkumulátornak néhány hét, mire ténylegesen beáll. Én egyelőre nem aggódnék. Használd a telefont 2G üzemmódban, úgy tovább bírja kicsivel. De normál használat mellett így is lefog merülni 1 nap alatt.

    proly01

    Végül is embere válogatja erre ki mit fog válaszolni neked. Én azt mondom ha gorilla glass ha nem, az apró porszemeket akkor is beletudod karcolni az ujjaddal. Ez végül is törésálló, nem karcálló. Van aki hónapok óta nem gyűjtött be vele semmit, van aki igen. Én akkor vettem a telefont mikor megjelent t-mobile-nál, és folyamatosan bőrtokban tartom. Mégis van rajta hajszálkarc. Bár különösebben nem izgat, amit használnak az használódik. Mindenesetre nekem van rajta egy fólia.

    poci15

    bala90 hasonló problémába akadt mint te, nem sokkal feletted írja. Csináld meg ugyan azt mint amit neki ajánlottak.

Új hozzászólás Aktív témák