Új hozzászólás Aktív témák

  • Forestjo

    senior tag

    válasz petir #1172 üzenetére

    Ma reggelre meg nem vibrá! Ki érti ezt? Ma újra kipróbáltam és működött rendesen. Mondjuk nem olyan smooth , mint a Mate 20 Lite-n volt, icipici kis mikroakadások vannak, de amúgy az esti nem volt (főleg a tv képernyőjén látszott nagyon, de az lehet mindenkinek ilyen). Ezt már az elején is láttam, de nem foglalkoztam vele. Amikor az említett két lassítás típusra kapcsoltam, valósággal remegett a kép! Kicsit durván kiábrándító volt.

    A kamera minősége viszont általában szerintem sem rossz, vagyis lehet vele egészen korrekt képeket lőni. A korábbi (kettő hátul, kettő elől kamerás) Huaweiemhez hasonló minőség (ami azon egészen jó volt), de azért a Samsungon kicsit jobban oda kell figyelni a beállításokkal, mert az automatika ezen érzékenyebb a külső hatásokra és többet hibázik.

    Maga a menü és a böngészés símasága viszont a Samsungon egyértelműen jobb! Pedig a Huaweinek a számok szerint kicsit erősebb a procija (136.000), de a Samunak nyilván jobban sikerült az optimalizációja. Kb. egy időben kaptak Pie-t, de amazon talán csak a nagyobb appok gyorsabb megnyitása változott.
    Viszont ez sokkal jobban kezelhető és testreszabható.

    Nekem az AnTuTu 123.000 felett mutatott.

    Összességében ez a mobil nagyon jól sikerült!

    [ Szerkesztve ]

    Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.

Új hozzászólás Aktív témák