Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz rigoberto #1377 üzenetére

    Akku használat szempontjából nálam a hanghívások 27 %, reális, telefon tétlen állapot 24 % ( erről tippem sincs, hogy mi eszik "'ennyit" :F ), cella készenlét ugyancsak 24 %...

    Ami viszont kezd zavarni, hogy viszonylag gyakran szeretne frissülni, pl ma is jött valami rendszerfrissítés, ami azért tud zavaró lenni, mert utána percekig elvan vele, majd újraindítást kér, stb, mint a Microsoft... :D Munkahelyen nem mindig van erre idő, viszont csak itt van wifi (több gigás MIUI frissítést nem akarok mobilnettel elengedni, bár abból eddig csak egy jött).
    Ami érdekes, hogy egy ilyen frissítés után sokmindent amit korábban már beállítgattam, kezdhetek elölről, pl van ez a Mi Távirányító app, ezt valamiért kipróbáltam nemrég, azóta bánom. :D Kirakta a záróképernyőre az indítóikonját, ha oldalra görgettem, ez zavart, és végül leszedtem az appot. A mostani frissítés után viszont ugyanúgy kint van a záróképernyőn, de maga az applikáció nincs is telepítve, ha elindítom, a Play oldalára visz, hogy telepítsem. Ez is valahogy beragadt.
    Szóval vannak érdekességek, amiken még túl kell tennem magam, ezen a rengeteg frissítésen főleg.

    [ Szerkesztve ]

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák