Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.
őstag
válasz Wallenberg #1300 üzenetére
Igazából nem kellett volna sokat visszaolvasnod, ahol írják, hogy 2 hét múlva jön a Miui 10.
Zeneileg nekem rendben volt a készülék.
8.1 van rajta, igen. -
Norbi.
őstag
válasz retesz147 #1302 üzenetére
Aha. Mi8 után kapott egy második esélyt a MIUI, de nekem nem a barátom, vettem most egy i7 Plust, eldöntöm, hogy vegyek egy iPhone XR-t, vagy vissza droid és Oneplus 6 vagy 6T.
De, ettől függetlenül én ajánlom mindenkinek a telefont, akinek nincs baja a MIUI-val, ár-érték arányban remek választás.
-
Alonso69
senior tag
Simán felment ez a Rom is [kép]
Valaki használ rajtam kívűl custom rom-okat,csak azért kérdem,hogy ha nem, akkor nincs értelme a megosztássaimnak.Xiaomi 14
-
Alonso69
senior tag
Ez az Android 9 eddig volt fent,sajnos csak Kína régió van rajta,így nem megy a Face ID de próbának jó volt, titanium backup-al fél óra a telepítés ( most már) egy kis utánna olvasás és fog menni neked is . ,ha kell segítek szívesen
Vissza raktam az EU -s Rom-ot[kép] ,anno a Xiaomi Note1-2 -nél is ez volt a legjobb.Xiaomi 14
-
retesz147
addikt
BL nyitás kell, pár a sok közül: Miui launcher testreszabhatóbb, kivették az összes kínai progit, googleból csak Play van rajta, többit te telepítheted, ha kell, van pl ütemezési lehetőség (profilozhatóság), GPS jobban kalibrált EU-ra, és még sok más...
Xiaomi 13 eu dev...
-
Alonso69
senior tag
A BL nyitás harmadik nekifutásra sikerült,mert különféle engedélyek kellenek,most már utólag könnyű a YouTube-n van sok videó is róla,kb.fél óra (az egész művelet)nem kell várni hónapokat, mint régen.
Az EU-s rom-ra fel lehet rakni a viper Android-ot (a hangzás sokkal jobb)dolby atmos-t (szintén a hangzást javítja)de ezt csak ha kipróbálja valaki , akkor tudja összehasonlítani.
A power(be-ki kapcsoló) megkimélése (az ujjlenyomat olvasó érintésével lehet ki-vagy bekapcsolni a képernyőt,hosszan érintve a power menü jön be.
A power menü ilyen is lehet [kép]
Egyenlőre ennyi jutott az eszembe.
Ui:…megeloztek a lényeg amit előttem leírtak.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
Aky
tag
Köszi a válaszokat 👍
-
tomboy0013
veterán
Úgy tűnik hiába új modell és felső kategóriás hardver + IMX363, mi kimaradni a jóból.
-
Bagoly01
senior tag
válasz tomboy0013 #1317 üzenetére
Remélem később megkapjuk mi is.
-
tomboy0013
veterán
válasz Bagoly01 #1318 üzenetére
Meglátjuk a Poco Team meddig fog szorgoskodni.
(#1319) V@ns: Az árukeresős értékelésekkel azért nagyon nincs kisegítve aki mondjuk a garanciával kapcsolatosan szeretne megtudni a cégről valamit, a legtöbb negatív és pozitív értékelés arról szól, hogy időben megkapta a terméket vagy nem kapta meg időben a terméket, vagy esetleg hiába volt a webshopon a termék rendeléskor mégsem volt belőle készlet stb. stb.
Én az Alzát tudom ajánlani, ott vettem én is és az hogy vállalkozó vásárlóként az 5. napon kérdés nélkül cserélték a készüléket 24 órán belül úgy hogy nem volt a bemutatótermükben, engem meggyőzött hogy annyira nem nyúlhattam mellé, plusz 2 év gari van rá. Ettől függetlenül a 2. példány is fényszivárgásos alul, de erről ők nem tehetnek, én meg nem akartam még egy felesleges kört futni a dologgal mert egyrészt nem zavaró másrészt tuti a 3. is az lett volna mivel rengeteg ilyen esetről olvasok külföldi fórumokon, youtube videók kommentjeiben stb. A csajszi aki átvette az elsőt nem is nagyon látta miről beszélek[ Szerkesztve ]
-
V@ns
aktív tag
válasz tomboy0013 #1320 üzenetére
Ebben igazad van, de az Alza szerintem kicsit túlárazza az árukat, Poco is 25e forinttal többe kerül. Ettől függetlenül példás valóban a hozzáállás, ezt elismerem.
-
Bagoly01
senior tag
[link]
Ebből ki indulva, talán egy darabig még. -
tomboy0013
veterán
Én a 64GB-os verziót vettem 110-ért, szerintem egyáltalán nem túlárazott. Az a plusz egy év garancia (plusz az utólag tapasztalt hozzáállás) miatt nekem megérte az a 6 körüli többletet mint amennyiért a legolcsóbb GSM bolt adta akkor mikor vettem. A 128 gigás már valóban sok 130 körüli összegért.
(#1322) Bagoly01: Ez mind szép és jó de láttunk már olyat aki ilyet állított és mégsem tartotta magát a dologhoz(Honor), plusz az a nyilatkozatuk, hogy a fényszivárgás szoftveres probléma azért aggaszt kicsit, ki tudja mik meg nem fordulnak ezek fejében
[ Szerkesztve ]
-
Alonso69
senior tag
Tudom nem sokat számít Xiaomi EU Rom AnTuTu.[kép]
Xiaomi 14
-
grosy
senior tag
A Mi Credit rendszeralkalmazást vírusnak detektálja az Eset. Se eltávolítani, se törölni nem lehet. Kell aggódni?
-
Bagoly01
senior tag
(#1324)
[ Szerkesztve ]
-
Zeku
csendes tag
Nekem az E-edigivel, Emaggal, és egy párezres tételnél a Smartshopnál volt visszavivős esetem. (De ezeknél Pocot nem lehet most kapni, vagy csak drágábban.) Egyik sem problémázott.
Viszont azokban az értékelések nem annyira haszontalanok. Előfordulnak, olyanok kommentek amik arról szólnak, hogy kötözködtek, vagy mivel külföldi cég eleve úgy írták az ÁSZF-et, hogy nincs 14 nap gondolkodás felbontás után. (kivétel az Emagnál). Ezért szerintem nem árt figyelembe venni az értélkeléseket. Vagyis az 1-3 (4) csillagosokat. Az átlagolt csillagszám persze tényleg szerencse kérdése is.Egyébként a Xiaominál van gyártói garancia, gyári szerviz? Több ilyen olcsóbb bolt is így hirdeti az árúkeresőn.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tomboy0013 #1330 üzenetére
Gyártói garancia a náluk vásárolt készülékekre érvényesíthető.
Más forrásból érkezett készülékeket nem javítanak.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
cal84
tag
Páran ma már megkapták Indiában a stabil miui10 updatet.
-
Lacikaa01
csendes tag
Szerintetek mi mikor kapjuk meg a 10-est ha az Indiai bajtársaink között kezdik már szétszórni?
-
volgabi
csendes tag
Ha egyszer sok pénzem lesz,akkor inkább ilyen telefont fogok venni mint valami nagy márkák 4x ilyen áron
-
MODERÁTOR
-
tomboy0013
veterán
válasz Viktor0610 #1343 üzenetére
És ez utána frissül tovább OTA rendesen mintha megvártam volna az hivatalos MIUI10 OTA frissítést?
[ Szerkesztve ]
-
Bagoly01
senior tag
válasz Viktor0610 #1342 üzenetére
Siettem, csak így tudtam betenni a linket. A youtube-ról származik a link de nem kamu, nyugottan lehet tölteni.
-
MODERÁTOR
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #1342 üzenetére
Köszi már töltöm is.
Jövőhéten végre F1 lesz üzemben
Kell factory resetelni?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
tomboy0013
veterán
válasz Viktor0610 #1346 üzenetére
Meg annyi, hogy maradnak az adatok a telón ha felrakom? Vagy nullázza a telót?
-
Bagoly01
senior tag
válasz Viktor0610 #1343 üzenetére
Így a helyes a link, (köszi a korrigálást) de amúgy kattintásra indul a letöltés semmit nem befolyásol.
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest