Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Tegnap üzemeltem be, brutális rendszersebesség, kedvező ár.
Egyedül az infra az ami hiányzik, de amúgy nem tudok belekötni. A notch véleményes, én teljes képernyős módban inkább "lerejtettem" így szebb felül a kerekítés.
Üveget várom rá, de úgy néz ki, hogy váltja a Redmi Note 5-öst.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #33762560 #12 üzenetére
Nálam nem volt szempont a Mi8 és a Mi Mix2s se. Hogy miért, mert tokban hordom a telefonom, így pl nekem a műanyag hátlap is tökéletesen megfelel, nem mellesleg 4000-es aksi nem fért bele a Mi8-ba.
Így gyorsan el is dőlt.
@grafnet: Igyekeztem, mint megbillogozott Xiaomi "hívő" állítólag.... JA ez Pocok, az más
Nem tudok más esztétikus megoldást, mint azt, hogy fekete hátterű a notch, is így kevésbé tűnik fel. Mondanám, hogy hasznos, de nem, az arcalapú azonosítás nekem pl bőven elég volt az, amit a Note 5 is tudott.... Lehet jobb lett volna azt kihagyni, és az infra+NFC kombóval kiadni egy sima előlapi kamerával.
@smc: ALul nekem is túlzó a kerekítés, persze maximálisan követi felül az íveket, de alul lehetett volna kisebb a rádiusz.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Felül nincs akkora káva, igen lehetett volna felül akkor üresen hagyni fél centit, mint a Note 5-nél...
Ez most ilyen lett, a design amúgy is szubjektív, a 3D arcfelismerőhöz pedig kellett a notch... Én se szeretem, nekem is kellene az állapotsáv teljesen, de lezárt képernyőn amúgy is látom az értesítéseket.
Ha lemegy a notch őrület, talán majd megkapjuk a Mi Mix2s designt, olcsóbban.
@Quqesz: Nekem nagyon fluidnak tűnik, főleg egymás mellett a Note 5-tel, a Note 5 is kiváló készülék, de nagyon érződik, hogy mennyivel erősebb a vas.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Ha van kérdésed a készülék kapcsán nyugodtan tedd fel A másik topicban a tulajok is tudnak segíteni.
Ott kiderül, hogy milyen negatív hiányosságai vannak, amikre rávilágítasz.
Tökéleetes terv kapcsán csak annyi, hogy talán novinyul meg tudja mondani, de rövid időn belül fogyott el a kezdőkészlet...
Csak nem olyan szar az... Vagy mégis? Érv?
De mondom, nagyon szívesen állok rendelkezésedre a felmerülő kérdésekre. Ha nincs, akkor sima trollkodásnak tökéletes volt, akkor ez van. Elnézzük, és lapozunk tovább.
Szerencsére ez a topic pár nap után ki fog halni, és vele együtt a trollok is tovarebbennek a következő topicra...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Azt mérlegeld mi kell neked
A saját kategóriájában a Poco F1 egy jó termék. Csak valamiért mindenki a csúcskategóriához méri, holott helyén kell kezelni.
Itt már fentebb syn7h37ic fórumtárs még vízállóságot is szeretne 115-ért...
@csakzolcs: Láttál már F1 kijelzőt?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tihibaby #161 üzenetére
Próbaképp feltettem egy Display Tester appot, sötét szobában full fekete kijelzőnél semmi szivárgást nem látok.
De bárkinek szívesen tesztelem, csak hogy ne legyen az, hogy általános jelenséget írnak le úgy, hogy náluk nincs is készülék....
Szakértők.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #96302336 #166 üzenetére
Ez nem top kategória Sehol sem csúcskategóriás termékként hivatkoznak rá.
Te annak gondolod, de a csúcskategória nem itt kezdődik, mint azt tudjuk.
MAgyarán a telefonok nagy %-a, ami nem porálló ( mondjuk nem tudom egy zárt készülékházat hogyan szeretnél porállóbbá tenni ) az tönkremegy? Mondhatni k-rvaérdekes
Nem azért, de nekem egy telefonom se ment még tönkre a por miatt.... Te hol használod, a homokozóba? Ne legyél már Te is ilyen troll, de komolyan. VAgy most mindenki meghülyül?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz nyisziati #170 üzenetére
Na jó, az ilyen szarokat hagyjuk már... Felmegyek Ali-ra és megrendelem, ugyanaz...
Egy sufni rendelgetős oldal árait mérni a hivatalos árazáshoz?
6/128-as modellnél tényleg megéri a bizonytalan garancia miatti fillérbaszás? Csak mert annak az árait hasonlítjuk.
Szerinted ennél ha gariztatni kell mit fogsz csinálni? Spóroltál 7-8 ezret, bravó utána meg lehet keresni az illetőt, hogy mi van..
Rohadtul megéri.... Hülyéknek.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz nyisziati #175 üzenetére
Elég sok oldal van, ahol a vám kérdése már fel se merül...
Én az ilyen emberkékben már nem igazán hiszek... Évek óta. Hát mindenki egészségre, Maradok a hivatalos forrásnál
Kinőttem már a kalandozásokból. Nem fogom más zsebét azért tömni, amit én is 2 kattintásból megrendelek.
8 ezer forinttal olcsóbb... Ennyit szánok arra, hogy hivatalos 1 év garanciám legyen, a sufni Facebook garancia helyett..
Értem, a rendszeres vevők már garanciát jelentenek... Nos nem, csak van pár ember, akinek pár ezres megért egy bizonytalan garanciát... Best of...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz nyisziati #178 üzenetére
Minek rendeljek külföldről, amikor itthon, rendes garanciával megkapom a készüléket. Engem nem érdekelnek a kinti webshopok, nem foglalkozok velük, mivel nincs árelőnyük.
Mint mondtam, nem tömöm más zsebét azért, amit én is meg tudok csinálni.
Téma részemről lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #96302336 #172 üzenetére
Két ismerős, aki esernyőt nem használt. Van ez így...
Olcsóbban is meg lehet "úszni".A por kérdésére mi a magyarázat, homokviharba keveredtek a Szaharában?
Na hagyjuk már, az viccnek is gyenge... Komoly storyk kerekednek így estére.
Ne... Értjük, Sonyd van... Ez nem a mi gondunk
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #40359168 #197 üzenetére
Én nyaralni megyek, nem telefont vinni magammal, strandra se. Ez van.
Más vigye. Ha Viszek, akkor hátizsák, szatyorral, és nejlonzacskóval .. innen a többit össze lehet rakni.
Voltam már felhőszakadásban, hegyek között. Működik a mai napig. Nejlonzacskó
Nem lehetek ott mindenki mellett, hogy a józan paraszti eszét használja...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz A 2. Vesztes #208 üzenetére
Ne aggódj. 60-as a pulzusom...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz TheBikerider #226 üzenetére
Nem mindegy, hogy kíváncsi vagy, vagy kárörvendésre vágysz.
NEm ugyanaz az érzés a kettő
Neked is ugyanazt tudom mondani, ha azt mondod belsore gond van vele, mondd milyen szoftverrel kell tesztelni. Teszem fel rögtön.
Nehogy vegyél ilyet , tök feleslegesen
@grosy: Ne etesd őket. Majd kikopnak. Mindig lesz valami érvük.
115-ért nekik tökéletes telefon kell. Én törlöm a topic linkjét, nincs kedvem már olvasni a hülyeségeket.
Amikor pl kijott az O+O ott is volt egy csomó hater, aki megmondta, hogy ő inkább gyűjt az xyz márka készülékéreIlyenek mindig lesznek. Ezzel nem is kell mit kezdeni.
#232: mély gondolatokat osztottál meg velünk
#donceleger8: Nem prémium készülékről van szó. Nagyon sokan megragadtatok ennél valamiért, érthetetlen. Nem vagy egyedül a Note 9-cel biztosan. Nekem pl nem kellene, mert nem használom ki , ez ilyen.
#skitter: Úgy csinálod, ahogy neked jó, nem írtam semmit arra, hogy mit csinálj. Ezt nem a Te készüléked. Valószínűleg sejtettem már hamarabb is
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
A-a, nem mondják ezt a rajongók sem.
Ezt Te mondod pl., hogy flagshipként van beállítva, ennél beragadtatok páran, és azóta ezt durrogtatjátok. De pont nem a rajongók, hanem a másik oldal....
És pl. senki nem mondta itt sem, hogy kiszórja bárki az ablakon... Ezt megint Te mondod...Olyat akarsz ráerőltetni itt emberekre, amit nem is írtak sehol.... Amit Te művelsz jelenleg az a enyhe haterkedés...
Ezzel sincs gond... Csak egyáltalán nem jogos, amit művelsz. Vagy valamit félreolvastál, vagy itt éled ki az unszimpátiád. Mondom, ezzel sincs gond. Csak ne erőltess rá olyat a topicra, amit nem írt itt még senki.
Ordas nagy ferdítés, és pont nem a tulajdonosok oldaláról...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Na most egyetértünk
Ennyi a lényeg, az ársávon kell helyén kezelni a terméket. Ennyi a titok.
@Sinesol: A Flagship killert engedjük el, a cikkíró írta, hangzatos, de nem ide illő. A fényerő is a konkurensek szintjén van.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Szuper a hátlap, ha fémből van, az első koppanásig, utána lehet vinni karosszérialakatoshoz
Főleg úgy, hogy ezek kb annyi fémet látnak, mint a melegszendvics alatt lévő alufólia.
Műanyagra van ráfuttatva egy hajszálvékony fémlapocska. Fémmel borított műanyag hátlap, így okés a kifejezés.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Akkor körbeértünk, nem neked szánták, ezzel viszont neked kell megbarátkoznod.
@dingdongkng: Nem kell megvenned. Másik topicban elégedett tulajokkal van tele a topic.
Biztos szar a készülék, csak nem annyira mint amennyire leírtad. A hasonlatod is sánta.
Bóvli műanyag, persze pár éve, amikor minden az volt, akkor ez így hangzott volna: Matt, kellemes felületű műanyag ház...
Sokat változott a világ. Az baj ,ha én nem érzem úgy átb.szva, mint ahogy Te leírod?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #96302336 #295 üzenetére
Örülök, ha jó kedved van. Ha akarod értelmezed, ha akarod kiforgatod, utóbbit választottad, ez is a Te problémád
Vízálló telefon biztos jó dolog. A Por is biztosan belemegy a készülékekbe. Mindegyikbe... Ez van, de várj, most én ezzel mit kezdjek?
Ha nem tartozik szorosan a témához, akkor dobd off-ba. Sejtésem szerint ez a készülék nem érdekel, nem szeretnél plusz infót kapni róla, és azt is pont leszarod, ha más szeretne információt szerezni.
Nem lenne korrekt, ha esetleg akkor kikerülnéd a topicot, ha számodra érdektelen, és nincs vele semmi tapasztalatod.... Kérlek. Én se mászok be minden Sony topicba elsírni, hogy ez meg az miért van.
Legyünk már tekintettel másokra. Próbáld meg. Faszoskodni én is tudok, de nincs hozzá hangulatom. Láttam, olvastam már a hozzászólásaidat, eddig kerülgettem, mert a trollkodás sem szakmai topichoz passzol.
Nem vagy troll, de azért minimálisan normális is lehetnél. Megy? Akkor hajrá.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Csapoati #300 üzenetére
IMX363 nem közepes
UFS tároló sem
6GB memória sem.
4000-es aksi semEzek pont olyan dolgok amik jó cuccok.
Közepesnek esetleg a hátlapot lehet nevezni, ez a nagy prémiumérzetű világban persze sokaknál gondot okoz.
Az összeszerelés minősége is rendben van.
Közepes, nos hát lehet. Elég sok összetevős a képlet. Kinek mi a fontos.
Egy ismerősöm is vett, itt nem aktív, ezt írta:
Hát teszteltem rendesen
Töltöttem le néhány elég komoly játékot egyidejűleg ilyen 30 dolgot meg nyitottam
És semmi akadály neki semmi várakozás ugyan olyan gyors
TELJES POZITÍV
NEKEM NAGYON BEJÖN!
szóval egy kicsit se csalódtam
Az arc felismerő teljes profi akar reggel akár sötétben, szemüvegben vagy szemüveg nélkül mindig kinyitotta!
Most egy jó darabig így nem veszek telefont[ Szerkesztve ]
-
-
Graphics
Jómunkásember
De azért el tudod fogadni, hogy valaki tokba teszi a telefonját?
Nem annyira szimpatikus jelenség emiatt lenézni más embereket, és fóliázó távirányítós emberkékhez hasonlítani őket.... Nyilván nem sértegetni akarsz másokat.
Megértettük, hogy ez a telefon nem neked van. Engedd el akkor.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Hát én most kipróbáltam, azért ez frankón szól.
Alul a mélyebb hangok, felül pedig a magasak. Persze nem egy mélyláda "dübörgés". De szerintem mobilos fronton ez elég jó.
@dhstyle: Jól mondod, kár hasonlítgatni. Erre Te is rájöttél akkor
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Jó nagy élvezet egy telefont tapizni. Csupasz telefon, egyenes út a hedonista életvitelhez Nyissunk meg egy Explorert is, mert szeretünk veszélyesen élni
Sajnos nagy figyelmet fordítanak az emberek a külsőségek mellett a digitalizált világnak
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tomboy0013 #436 üzenetére
Nem tapasztaltam, sötétben teszteltem pedig.
Egyelőre itt a topicban még nem volt panasz.
@Kokzor: ez a hangulatkeltés része.. Én tegnap beszéltem illetékessel, nem volt panasz, és elvileg visszavitt ksézülék se.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tomboy0013 #448 üzenetére
Ezt mi nem igazán fogjuk tudni megmondani.
Kivizsgálás alatt van egyelőre
-
Graphics
Jómunkásember
válasz BladePocok #495 üzenetére
Kisebb nem lesz a hasznos képernyőterület, mert oda amúgy sem tesz semmi extrát.
Szar a notch ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest