Új hozzászólás Aktív témák

  • Alarikman

    senior tag

    válasz fudi2002 #1414 üzenetére

    Sajnálom, hogy ilyen a véleményed vagy netán a tapasztalatod a külföldi rendelésekkel. Egy itteni külföldi webshop-os, sokat látott topik gazda véleménye erről ez:
    "Elolvasva amit ír(a te hozzászólásod) egy kicsit sarkítva van a mondanivaló, de ilyen is előfordul. Olyan is hogy normálisan lehet a garanciáztatást megoldani. Az biztos hogy nem egyszerű a dolog, a visszaküldés Kínába elég drága lehet 500 G-ig 4700 Ft 501-2000 g 10700 Ft. Ha kiküldjük akkor kell csatolni vám-árúnyilatkozatot és ha az CN23 akkor 2 példányban és ráírva hogy garanciás visszaküldés nincs gond a vámnál csere témában.
    Az hogy szerinte miként történik a javítás az nem releváns, fogadjuk el hogy ott is hozzáértő emberek foglalkoznak vele, ha neki negatív tapasztalata lett is volna, de néhány ember a hallomásokat is saját tapasztalatként adja elő.
    Kínai termékbe kínai alkatrész kerül, szóval nem tudom miből gondol mást.
    Én eleve élettartam garanciában gondolkodom, remélem hogy működik hibátlanul legalább egy évig és megpróbálom nem a legolcsóbbat beszerezni. Ha tönkre megy akkor nem küldöm vissza hanem alkatrészt rendelek, mert olcsóbb a megoldás. Vagy lejárt az élettartam garanciája nálam és kuka."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák