Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyka.

    csendes tag

    Sziasztok!

    Eddig a Plexet egy LG Smart TV-n használtam. Gond nélkül tudott minden fájlformátumot, és codec-et is futtatni, beleértve a HEVC/H265-öt is amivel most problémám akadt.

    Nemrégiben vettem egy Apple TV 4K (2017)-t, azt gondolva, hogy még gördülékenyebb lesz a felhasználói élmény, mint eddig, viszont azzal kellett szembesülnöm, hogy az említett HEVC/H265 típusú filmeket,sorozatokat "dropped frames"-szel játsza le, azaz teljesen akadozik az egész.

    Már jártam Plex fórumokon, két évről vannak más felhasználók által bejegyzések, viszont azóta nem láttam ott sem hivatalos megoldást, illetve ugyanez a helyzet Redditen is.

    A Plex és az ATV is a legújabb verzióval van telepítve. Match Frame Rate és a Dynamic Range be van kapcsolva és 4K 60HZ SDR van beállítva az ATV-n. Kipróbáltam több HDMI, UTP kábellel is, nem oldotta meg a problémát.

    Infuse-t ajánlották többen is, azon minden tökéletesen működik, viszont szívesebben maradnék a Plex felületén, így ha valakinek van ötlete mi lehet a probléma forrása, azért nagyon hálás lennék.

    Üdv, Satyka

Új hozzászólás Aktív témák