Új hozzászólás Aktív témák

  • zezoka

    őstag

    válasz ergepard #2649 üzenetére

    Amelyik szimpatikusabb. A Time színes, de műanyag, a Steel nem színes, de fém. Ezenkívül nekem a Time modellekben nem tetszik a nagy keret, és úgy általában a forma sem, színes kijelző sem motivál, ezért vettem sima Steelt. Nemekem az sokkal jobban tetszik, szerintem sokkal elegánsabb. Sőt, nekem a Time-ban konkrétan nem tetszenek a színek, akkor inkább legyen jó fekete-fehér (szürkeárnyalatos?).

    Pebble.com oldalról, ha újat akarsz. M.o.-ról rendelve Eu-ból fog jönni, Euróban fizeted, és egy év helyett két év gari van rá. Nekem hétfőn indították Hollandiából, most épp Vecsésen csücsül.

    HA meg használtat akarsz, akkor ebay, vatera, jofogas, hardverapró, stb. Néha itt is ki lehet fogni újakat: képp csak kibontották, v ki sem bontották, ajándék volt, de nem kellett, gariztatták, de megcsinálták a régit, stb.

    Ha használtat veszel, akkor filyeni kell, mert lehet, h ha nem becsületes az eladó, akkor gariban cserélt kijelző hibásat árul, amit ő megcsinált (de ezt nem közli). De ez csak átmeneti megoldás (alátámasztják papírral kiijelző átvezetést).

    Kb ennyi, amit a vásárlásról tudni kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák