Új hozzászólás Aktív témák

  • grabber

    addikt

    válasz Amerigo57 #7291 üzenetére

    Amiket írtak hibáknak LG F2J5WN4W

    "Sorozatban ez a típus zajos vízszivattyúval szerelt, hangja fülsértő, a garanciális cseréje minőségi alkatrészre mindenképpen javasolt !"

    "Nem olyan halk mint amire számítottam az értékelések alapján. Főleg a víz beszivattyúzása, kieresztése nagyon hangos, illetve ezt szakaszosan csinálja amit nem tudok hogy normális e."

    "Fő szempont volt a 30 perces gyorsmosás ami kiderült hogy 20ºC 800-as fordulat mellett 30 perc. Ha 40ºC és 1200as fordulat akkor hoppá az már 41 perc! Tehát ez a legrövidebb 40ºC-os 1200-es program és max 2kg.. A programok ahogy írják többen nagyon hosszúak. Ez energiatakarékos? A szivattyúzás az kb olyan mint a régi hajdú mosógépnél talán még hangosabb is.
    Van egy érintő gomb "Add Item" amivel ha elfelejtesz valamit akkor csak bedobod. Elvileg. Gyakorlatban a gyors programnál nem engedte , erre a megoldás a pause -gomb. Akkor engedi kinyitni az ajtót.
    Mosás közbeni hosszabb kb 5 perc-es áramkimaradás esetén a programot elfelejti. Kezdheted újra.
    Az ajtajának a kerete elég gagyi műanyag, az a hajlékony mindjárteltörik. Az ajtóbeakasztó kis kampó is plasztik. 1200-as fordulatnál úgy vibrál a kijelzőpanel mintha azonnal le is repülne és fedezékbe kell vonulni. A mosópor betöltő nyílás az jó mélyen van és az öblítő elég keskeny. Fentről önteni az öblítőt a nyílásba úgy hogy ne a mosóporéba menjen igazi kihívás de tanulható. Kb. eddig 8-9 mosógépet használtam de ez aztán a legrosszabb. És a leg leg leg az a csippanás minden gombnyomásnál, nem lehet kikapcsolni vagy legalábbis nem láttam semmi erre utaló gombot és menüje sincs tehát csip csip. A hab a tortán hogy a program lejártával ez a tamagocsi lenyom egy kb 5 másodperces kis dallamot ami elviselhetetlen. Amikor meghallottam csak néztem és bámultam, ez mi meg mi..."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák