- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertyqwerty
tag
jo ez
-
korpicschess
veterán
Elég jól néz ki a különbség. Kérdés, hogy mennyire valós.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Koczó93
őstag
Fejlesszenek csak, az nekünk csak jó lehet
-
őstag
Hmm. Ügyes és hasznos fejlesztésnek tűnik. Grat a csapatnak!
If it is not broken then don't fix it!
-
BlackmMmDog
aktív tag
jónak tűnik nagyon kép alapján biztosan
-
gerilee
aktív tag
Na lassan eljutunk oda, hogy ha ezt kombinálják a Nokia 920 PV technikájával az éjszakai fotókon is kiég az égbolt...
[ Szerkesztve ]
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
bigmasterg
addikt
Csak annyi a baj, hogy rendes fényviszonyok között ez sem fog szebb képet készíteni. (Csak ha kevés a fény)
Az érzékelővel mindig próbálnak variálni, de a lencsékkel nem lehet mit kezdeni. Annak nagyobb hely kellene.
De az érzékelővel való variálásnál is láthattuk, hogy csak a méret számít igazán. Amiben nagyobb méretű érzékelő van, annak lesz jobb képe. Hiába variálnak, a fizikát nem olyan könnyű becsapni. -
nord_
veterán
Roboter kartács, merre vagy?
-
scarabaeus
őstag
Egy hónappal ezelőtt a másik topikban.
Szerk.: telik az idő, két hónappal ezelőtt
[ Szerkesztve ]
Quoth the Raven "Nevermore."
-
DMG
senior tag
digitális kamerát említenek nem mobilt, ha jól értem, szóval ott nem lesz gond a mérettel.
Telefonnál egyébként meg szerintem az a lényeg, hogy minden körülmények között lehessen értékelhető képet lőni, mert épp nem volt nálat a fényképeződ, de a pillanatot kár lett volna kihagyni, arra meg szerintem a mostaniak is jók világosban, ha ezt megkapják akkor meg sötétben is.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
nord_
veterán
válasz scarabaeus #10 üzenetére
Köszi!
-
Pikkolo^^
addikt
A Panasonic szerint a rendszer legnagyobb hibája, hogy maga a szűrő a fény 50-70 százalékát blokkolja, mely elsősorban sötétben való fotózáskor elfogadhatatlanul nagy veszteség.
1976-ban találták ki, de még ma is mindenki ezt használja.
-
törölt tag
válasz scarabaeus #14 üzenetére
Akármit is hegesztenek, reszelnek rajta nem lesz jobb képminőség a gyűjtőlencse behatárolt mérete miatt.Sokkal több bejutó fény kellene az érdemi javuláshoz.Persze szép szlogeneket ki lehet találni, de jelenleg egyik nem jobb mint a másik, hanem az egyik kevésbé sz@r mint a másik.
-
törölt tag
válasz scarabaeus #16 üzenetére
Tudom, csak én már egyből telefonra fordítottam.
-
nagyúr
válasz scarabaeus #16 üzenetére
Borsó? Nem mákszemet akartál írni?
Egyébként ahogy nézem a rajzokat, én nem azt látom, hogy a hulladék fényt a vezetősínekre szórja a prizma, hanem mondjuk a piros pixel a szétszórt kék és zöld fényt a szomszédos pixelekre szórja, ahol azok hasznosulnak. Ezért írják, hogy minimális a veszteség a hagyományos technikához képest. Szóljatok, ha tévedek! (Ez a belinkelt "másik topik" témája volt.)
[ Szerkesztve ]
-
scarabaeus
őstag
Így van, a spektrum tartományait irányítja különbözőképpen, átfedetten, és a kevert értékek mérésével, kivonásával-összeadásával ki lehet számolgatni a színösszetevőket, anélkül, hogy színszűrők lenyelték volna előtte a fény tekintélyes részét.
[ Szerkesztve ]
Quoth the Raven "Nevermore."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest