Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz G4bi89 #8138 üzenetére

    Felesleges visszazárni, mivel nem jár garanciavesztéssel a BL nyitás, sem a rootolás. A tampered bit az első nyitáskor false értékről true-ra vált, de a blogos cikkem hozzászólásainál kiderült hogy már gyárilag tampered bit true értékkel jönnek a telefonok. Szóval ha visszazárod akkor átlag user nem fogja tudni hogy nyitottad, azt látja hogy a tampered but true, de most már ilyen értékkel jönnek a telefonok a gyárból, legalábbis többen is így kaptuk. De ismétlem semmi okát nem látom a visszazárásnak, mivel nem jár garanciavesztéssel a Oneplus One esetén.

    (#8139) ittakary mindkettő jó telefon, de N5-öt csak akkor vennék a One helyett, ha jelentősen olcsóbb lenne. XDA-n sokan váltottak N5-ről One-ra, és pozitiv visszajelzéseket olvastam.

    (#8136) vikkboy olvass kicsit vissza a topicban, akinek van meghívója az szokta itt jelezni.

    (#8132) valsavis miért szeretnéd levenni?

    (#8127) stickermajom lehet :) Ha lesz időm összeszedem.

    (#8116) MartOOn szerintem csak egy driver kéne a telefonhoz, hogy az XP felismerje. Android SDK mondjuk nem tudom, hogy fut-e rajta, de még ha nem is futna, biztos van rá megoldás.

    (#8115) HateEternal: A Mailboxde-hez meg fog érkezni, ID alapján látják majd hogy a tiéd. 4 óra processing nem a világvége, van akinél napokat állt processingbe. Minimum 1-2 nap processinggel érdemes számolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák