- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarciKING24
tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek, hogy lehet letiltani a bejövő magánszámos hívásokat?! Olyat találtam, hogy megadhatom kit tiltsak le persze már ismert számot, de azt szeretném hogy privát szám fel sem tudjon hívni.
Straight outta Compton
-
*Mukeey*
addikt
válasz FuRiONight #545 üzenetére
Nekem viszont se a gearbest-es, se a banggood-os dolgaim nem jönnek. "Not shipped" státusszal vesztegel kb 200$-nyi cuccom egy hónapja.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rizso
addikt
Többen is panaszkodtak, hogy nem vagyok elérhető, és én is megfigyeltem, hogy nem tudok hívást kezdeményezni. Mindkét kártyám telenoros.
Ami érdekes, hogy mobilnet megy, sms-t kapok.
Van valami spéci hívásbeállítás, ami okozhatja ezt az elég súlyos hibát? Találkoztatok már vele? Neten rákeresve elég sokan szívnak miatta...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz zoleeno1 #556 üzenetére
Most pont egy vodás, igen. Feleségem viszont 20-as (kár, hogy ez nem a kora ), és ő is panaszkodott már. Bár ő szerintem a duál standby miatt, mert mikor hívott volna, akkor beszéltem a másik számon.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
zoleeno1
veterán
-
Stabi83
senior tag
válasz zoleeno1 #561 üzenetére
Vodás vagyok én is és szintén belefutottam ebbe a hibába. Megoldás az hogy vagy nem használod a VoLTE szolgáltatást vagy manuálisan beállítod. Utóbbit választottam és azóta hiba nélkül üzemel a készülék.
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
rizso
addikt
Volte beállításokat meg tudom csinálni windows-os gép nélkül? Telefonban nem találtam volte opciót.
-
*Mukeey*
addikt
válasz FuRiONight #559 üzenetére
Csak a gyári oldalról. Az asszem a Lengyelektől jön, pár nap alatt itt van. Meg a 2év fix gari nagy előny, utána meg relatíve olcsón szervizelik, bármi van vele!
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
ivatti10
aktív tag
A Messengeren tudtok üzenetjelző hangot átállítani? Már leszedtem több apkvariációt is, de egyikkel sem engedi. Híváshangot igen, üzenethangot nem. Tapasztalt valaki hasonlót? Esetleg van rávalami trükk, vagy telóspecifikus bug?
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
válasz *Mukeey* #569 üzenetére
6T-n nekem sem volt gond, a 7T Pron nem megy alatta lévő verziókkal sem. Akkor csak nálam lehet a gond, de vajon mi?
zooleno1
Az alkalmazáson belül a csengőhangállítás megy, a felette levő menüpontban az üzenethang állításnál felajánlja a várakozást, a program bezárását és a hiba jelentését.ZTE nubia Z60 Ultra
-
waszabi07
tag
Van itt amugy aki note 10 plus-rol váltott 7t pro-ra? Akksira lennék kíváncsi hogy jobb vagy rosszabb a oneplusnak.
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
Stabi83
senior tag
válasz waszabi07 #573 üzenetére
Én Note 10+ ról váltottam. Kb ugyan azt hozza de ez használat függő. Mindenesetre semmi visszalépést nem érzek. Erős használat mellett is van még átlagosan 30% az akkuban amikor este hazaérek.
Amúgy QHD+ on és fix 90Hz-n használom a telefont.[ Szerkesztve ]
-
gattolino
senior tag
Az SOT-ban mennyit jelent? Milyen fényerőn használod? Gondolkodom az 5T leváltásán, de igazából még lehet megvárom majd a 8Prot
Csak az akksi, meg a kamera lenne előrelépés. Dizájn téren a 7T Pro szebb mint a 8Pro lesz. Kíváncsi vagyok, hogy a hivatalos oldalon lehet e majd még venni 7T Pro-t a 8 megjelenésénélVivo X90 Pro Plus
-
Stabi83
senior tag
válasz gattolino #575 üzenetére
Nekem egy nap 5-6 óra SOT szokott lenni. Akkuban hiába lesz nagyobb a 8 ha azt elviszi a 120Hz, 865 és az 5G...
Én a 8-at kihagyom talán a 8T Pro jobban felcsigáz.
Egyenlőre várom a 7T Pro McLarenem és a vevőt a 7T Pro-ra.Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
Gabis
őstag
Lassan egy hete van meg a készülék, és ez a Warp Charge valami brutális... Melegszik is a teló tőle, de nem vészes. Kíváncsi leszek meddig tolerálja ezt az akksi . Bízom benne sokáig
-
törölt tag
7T Pro-nal melegszik? Mert 7 Pro-nal még egy kicsit sem.
-
-
ForRedGlory
félisten
Valakinek ígértem privátban egy gyári 7T Pro Sandstone tokot ingyé néhány hete', de totál el is felejtettem az illetőt és most került a kezeim közé a tok költözés miatt. Akivel dumáltam, írjon már rám, mert rohadjak meg, ha megtalálom a privit, lehet véletlen kitöröltem.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz ForRedGlory #587 üzenetére
Mi lesz a kövi? S20 Ultra?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
veterán
Nekem meg a gyári szilikon tok nem kell már a cleaplex fólia nem bírja így azt odaadom szívesen valakinek akinek kell ingyé 😀
-
rizso
addikt
válasz ForRedGlory #587 üzenetére
Bakker ha előbb olvasom, akkor én lettem volna az illető tegnap rendeltem egyet emagról.
-
*Mukeey*
addikt
válasz ForRedGlory #589 üzenetére
Nemá, h s20 ultrára váltasz Op-ről
Rohanni fogsz vissza pár nap után😜[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Stabi83
senior tag
Elindult az ötletbörze az OP oldalán!
Lehet nyerni is a legnépszerűbb ötletekel.
Én is bedobtam a magamét ami eddig elég népszerű.
Én a " Virtual notification LED "-et dobtam be.
Ti is ötleteljetek, illetve ha tetszik az enyém is akkor lehet rá szavazatot is leadni!Na ez az amiért magához köt ez a cég! Megpróbálnak ránk is figyelni és hasznosítani a felhasználói tapasztalatokat. Más cégnél ilyet nem nagyon tapasztaltam...
-
Land
veterán
Egykezes mód vajon mikor lesz stabil ROM verzióban?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
*Mukeey*
addikt
Aod gondolom az élmezőnyben van a kívánságok között
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest