Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Az én véleményem nem számít - a moderátor dönti el, h. mit lehet és mit nem. Én csak erre a döntésre hívtam fel a figyelmet, 2x is, mert úgy láttam, h. elsőre nem olvasta el senki... A 3. linkelés meg poén volt, ha nem esett volna le. Mellesleg nevetségesnek tartom, engem oktatsz ki az alapelvekből.
Ha meg személyes véleményt akarsz tessék (bár amint mondtam, nem számít): kb. egyetértek dabadabbal, a témával kapcsolatban mehet, de egyébként nem. Se pártpolitika, se cionistázás, zsidózás, stb. (bár az utóbbiak alapból is tiltottak)
A cikk címe viszont sztem nem korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
KEndre
HÁZIGAZDA
BonFire, néztem a sajtótájékoztatót, ha én tudósítottam volna róla, nem írtam volna Nyitrai zavaráról, mert szerintem sem ez volt a lényeg, de jó lenne már konkrét dolgokról hallani.
Amikor Dajkó felrója, miért is nem válaszolják meg, hogy miért nem lehet online kérdezni a sajtótájékoztatón, megértem az alapból kritikus hozzáállást... A címválasztás, az államtitkár szereplésének értékelése azt a célt szolgálja, legalább ebben az iparágban, ezen a területen próbáljunk meg őszintén beszélni.
Amikor itt "politizálunk", tulajdonképpen Magyarország jövőjéről beszélünk/beszélgetünk, ha kérdezünk (ha kérdezhetünk), az adófizetők pénzének sorsát próbáljuk nyomon követni, s kizárólag informatikával kapcsolatban megyünk bele az ú.n. politikába, nem hiszem hogy ez probléma lehet egy normális országban.
Az előző kormányoknál is ez volt az alapelvünk, most is ehhez tartanánk magunkat. Ha lehet...
Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
Mercutio_
félisten
Nyilván azonos súlycsoportban vagy a moderátorokkal és a fórum szabályzatával, így lényeges leírnod, hogy te mit gondolsz ezekről
Én is mondok két opciót:
1. Elfogadod, hogy milyen szabályok mellett kommentelhetsz.
2. Nem fogadod el, és tudomásul veszed ennek következményeit.Annyira rugalmas és olyan tágan értelmezhető, hogy elvileg már erre a cikkre is rá lehetne húzni, hogy megsértette vele az objektív tényközlést.
Viszont amíg nem húzzák rá, addig csak a te véleményed/nézetedFélreértések elkerülése végett: Nekem se tetszik az MT, nagyon nem
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
dajkopali
addikt
"A másik dolog. Dajkó Palinak a mai gumimédia törvény mellett nem is lett volna szabad eleve egy ilyen cikket lehoznia, mert a saját szubjektív véleményével (aminek negatív kisugárzása van), rontja egy kisebbség (vagy) többség renoméját, azzal, hogy részletezi, a szóvivő mennyire alkalmatlan a feladatára, ráadásul még szarkasztikus is, amikor a tanfelügyelővel példálódzik."
- nem szóvivő, államtitkár, akiről nekem személyesen mint szakpolitikusról, nincs rossz véleményem, de nyilatkozóként igen
- (az egész előtt): már miért is nem írhatnám meg a lapunk blogjában a személyes véleményemet? hö....
- meg egyébkén miért is? sajtószabadság van, ha elkövettem valami törvénybe ütközőt, a független magyar bíróság előtt lehet perelni - felhívnám a figyelmedet arra, hogy a régi törvény szerint véleményért nem lehet perelni, csak hazugságért - persze, lehet, hogy most másképp lesz, még nem tudjuk
_ "rossz színben" - mert én így gondolom, ezt hívják véleményszabadságnak
- sic: itt csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy az NFM PR-osai sem állnak jól magyarból, ugyanis a közlemény magyartalan, kellett volna oda a birtokjel, "államtitkára"
- a médiafelügyelet a hatályos törvény szerint július elseje után büntethet
- ha a médiafelügyelet egy ilyen tudósítás után büntet, akkor bebizonyosodik az, hogy nem vagyunk EU-kompatibilesek[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
dajkopali
addikt
"A másik dolog. Dajkó Palinak a mai gumimédia törvény mellett nem is lett volna szabad eleve egy ilyen cikket lehoznia, mert a saját szubjektív véleményével (aminek negatív kisugárzása van), rontja egy kisebbség (vagy) többség renoméját, azzal, hogy részletezi, a szóvivő mennyire alkalmatlan a feladatára, ráadásul még szarkasztikus is, amikor a tanfelügyelővel példálódzik."
És még egyszer: mi a p*t csináljon egy újságíró, ha nem ezt?
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
philoxenia
MODERÁTOR
A törölt postok enyhén szólva nem maradtak bizonyos határokon belül.....
Olyanokról van szó..... Pártpolitika, majd bizonyos összeesküvéselméletekre célzás stb.....Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...
-
-
DJS
tag
Három releváns komment azonos szöveggel szerintem messze van még a floodolástól... Ezt mint veterán floodoló mondom
#31 Sanya
"Ahol végeztem a koliban ha vkinek xp témával raktál fel linuxot, akkor nem vette észre a különbséget."Persze. Az első pillanatban nem venni észre. Hanem amikor először van nagyobb munka, összetett feladat, ismeretlen menüpontra kattintgatás sorozatban, és először hívja át a szomszéd Pistikét, akkor megy a szentségelés.
[ Szerkesztve ]
-
peterk
senior tag
Anélkül, hogy állást foglalnék pro- vagy kontra, szerintem ez jelentős mértékben azért van, mert az új médiatörvény a korábbival ellentétben az internettel is foglalkozik. Az érintettség nyilván felkavarja a szelet. Nagyon is helyesen, hiszen végülis - a sugárzott és nyomtatott sajtóval ellentétben - itt mi egyszerű userek közvetlenül és együtt "csináljuk a médiát", azaz mindannyiunkat közvetlenül is érint, hogy ki, hol, mit és hogyan akar ezen szabályozni.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
majom2
senior tag
hatalmas tévedés. szegény Mancika néni olyan szinten használja most is a win-t és az office-t, amit linuxon ill oo-on sem tartana 10 percnél tovább elmondani neki. rákattint a napi 2-3 ikonjára, használja a legegyszerűbb szerkesztési lehetöségeket, ment, nyomtat. end of story. ehhez baromira nagy pazarlás drága szoftvereket használni.
-
VIC20
őstag
Ez nem az ÉN NÉZETEM! Ez a médiatörvény.
Jaj, kis egoista!
Nem. Ez a médiatörvény a te értelmezéseben. De nem a te értelmezésed számít.
Hanem valamennyire ezé az új hatóságé, de legfőképpen a magyar bíróságoké.Új törvény, nincs még kialakult joggyakorlat vele kapcsolatban, az első néhány ítéletig lehet sipítozni.
[ Szerkesztve ]
-
VIC20
őstag
A bloggerek viszont egyszerű felhasználók, és közülük sokan foglalkoznak politikával. Legtöbbjüknek sem ideje, sem módja, sem ándungja nincs 180 oldalas törvényeket olvasgatni, hogy mit szabad és mit nem, mielőtt nekifog írni. Akkor inkább nem ír.
És mi ezzel a probléma?
Újságban eddig sem publikálhatott.
Most pedig éppen te írod, hogy "nem a napilap és a televízió a legmeghatározóbb médiumok". (A tévével kapcsolatban azért vitába szállnék, de ez most lényegtelen.)
Szerintem elvárható, hogy ha valaki a legmeghatározóbb médiumban szeretne publikálni, akkor azt felelősen tegye. Mert valljuk be, hogy az internetes "névtelenség" sok olyan írást szült, ami a nyomtatott sajtóban soha nem jelent volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új LENOVO THINKBOOK 13s G3 "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -40% Ryzen 5 5600U 8/512 WUXGA IPS RADEON 2GB
- Kedvező ár! Dell 5510 laptop (15,6/i5/4gb/320gb) - 1 év garancia
- LOGITECH G27 kormány
- Motorola edge 30 fusion
- Új Lenovo 16 Yoga 7 WUXGA 2in1 Touch Ryzen5 7535U 16GB 512GB SSD Radeon 660M Aktív Toll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen