Új hozzászólás Aktív témák

  • spilbi

    tag

    Üdv!
    2 napja én is T-mobilos N8 tulaj vagyok. Sajnos egyenlőre többnyire a negatív tapasztalatok vannak többségben nálam. Már kb. 4-5-ször kellett újra indítanom, akadozgat, le-lefagy, stb. Pedig 4 alkalmazást szedtem le eddig csupán, ebből kettő téma, egy opera, egy qtorch. Mindet ovi-ról.
    Pl.: témákat alig tölti be(már a gyáriakat is). Vagyis csak félig, mert be kell zárnom a betöltést mert folyamatosan tölti-tölti hosszú percekig aztán semmi nem történik. Nekem kell bezárni az alkalmazást, és ezután azt látni, hogy csak félig sikerült a téma betöltése (csak néhol változtak meg az ikonok-színek).
    Már kétszer állította vissza a gyári beállításokat is, súlyos hibára hivatkozva, ami elég idegesítő. Annak ellenére, hogy csak pl. menüben "dolgoztam", tehát semmi extra megerőltető alkalmazás nem volt.

    Nem tudom, hogy ilyenek mennyire vannak jelen a Ti készülékeitekben, de ha rendszeresen ezt fogja csinálni lehet visszaviszem, hogy nézzék már meg, vagy cseréljék ki. Bár az a gond, hogy el-el fogytak a készülékek, és egy bennfentes azt mondta, hogy idén már nem kapnak többet, tehát újévig várni kell...

Új hozzászólás Aktív témák