Új hozzászólás Aktív témák

  • ZavaBalazs

    őstag

    válasz tomboy0013 #13700 üzenetére

    "És csak úgy mellékesen kérdezem: mitől ad ez többet a sebesség kivételével például egy középkategóriás 830-tól? Azt tudom miben kevesebb nála."

    de jó, hogy mondod, a minap a magyar windows phone közösség fb csoportban, amikor valaki megkérdezte, hogy 830-at vagy 930-at vegyen, megtudtam hogy az amoled vs ips-et leszámítva (mert hogy ez állítólag a 830 javára előny :F ) a 930 veri mindenben a 830-at, meg azt is, hogy a 930 mindenben jobb, amire szüksége lehet az embernek. :DDD kb ezen a szinten ment az érvelés a felhozott hiányosságok ellen: SD kártya? faszság, minek. glance screen? biztos letörik az ujjad, ha rákoppintasz a kijelzőre. jobban bírja az akku? és, úgyis felrakod este.

    kedvencem az volt, amikor valaki beközölte, hogy mindenképp 930-at vegyen mert (sic) "100 al nagyobb és nekem is az van" :DDD

    és most nem azt mondom, nekem is 930-am van, pedig 4 hónap után az elsőt eladtam, tehát a második helyett annyi erővel vehettem volna egy új 830-at is, ha azt tartanám hasznosabbnak. de az ilyen elvtelen bevédésre, hátrányosságok tagadására nem vagyok vevő.

    [ Szerkesztve ]

    wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Új hozzászólás Aktív témák