- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ofthem
aktív tag
-
kengyel
nagyúr
Nagyon odatette a Nokia . Ennyi !
kengyel
-
gkris3
tag
Engem ebben a telefonban egyedul a 225-os adreno zavar, minden telefonjukba beraktak mar a 305-ost, ebbe is lehetett volna az open gls3 miatt...
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Teljesen korrekt, ezzel már lehet nyaralós képeket lőni.
<< Heimdal >>
-
törölt tag
Nem szeretem a WP-t de el kell ismernem, hogy ez a telefon bitang jó lett. Nem lepődnék meg ha sokan megvennék. Gratula Nokia!
-
Locutus
veterán
Angry Birds Friends van WP8-ra?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
MODERÁTOR
Félelmetes, hogy sokak tényleg kizárólag hardvert hasonlitanak hardverrel, amikor két készülék között kell választaniuk. És bemagyarázzák maguknak, hogy márpedig a kínai dzsunkán hajtogatott csodák legalább olyan jó alternatívák, mint a legfrissebb csúcskészülékek (legyen az bármelyik gyártó terméke). Az hogy hozzá adott értékben mit kap az ember a pénzéért, az persze másodlagos... Kb. Olyan ez, mintha az olimpikon atlétákat hasonlítanánk a tömegsportolókhoz, majd közölnénk, hogy nincs különbség, mert mind a kettő tud futni...
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
gkris3
tag
válasz Giorgio1313 #49 üzenetére
http://m.mobilarena.hu/tema/re_nokia_lumia_1020_fenykepeszto/hsz_44-44.html
-
Cyberpunk
félisten
Komoly készülék, ha a mobil fotózás lenne a fontos, akkor nem is keresnék mást.
crey: ezzel azért én vitatkoznék. Nem minden kínai gyártó tartozik ebbe bele. Ott van például az Oppo mint prémium kategóriás gyártó. És nem csak a hardver miatt.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
2ofthem
aktív tag
Telefont telefonnal, fényképezőt fényképezővel hasonlítsunk össze szerintem.
A legtöbb embernek esze ágában sincs magával cipelni külön eszközt mindenhez, amikor ott lehet a zsebében egyszerre 'minden' egy készülékben.
Persze kijön olcsóbban és valószínű hogy jobb teljesítményt nyújtanak külön külön az arra a célra készített készülékek. -
hemaka
nagyúr
Az tagadhatatlan, hogy most ez a legjobb mobilba épített kamera, de azért itt-ott elég gány, érdekes színvilágú képeket készít, hiába a nagy felbontás.
Egyébként a fénymérés mint olyan több telefonban is van már. Pl. az i4-ben is már úgy működik, hogy ahova fokuszálsz, oda mér fényt is.A telefon teljesen átlagos, nekem biztosan nem kellene így ebben a formában, de biztosan lesznek olyanok, akiknek bejön nagyon ez a kamerás telefon és nem vágyik ettől jobb minőségre (MILC, DSLR).
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
Hát ez nagyon jó lett. Kicsit drága, de nagyon jó!
-
geckowize
őstag
Nekem csak annyi a kérdésem, hogy ebben és a Lumia 625 tesztben miért nem került közlésre az AnTuTu pontszám? Először arra gondoltam, hogy azért, mert a 1020 hardvere megegyezik a 920-éval (és 925-tel is), de ezzel szemben áll az, hogy a 625 hardvere meg nem ugyanaz mint a 620-é (1,2 ghz vs 1 ghz).
-
wozzy
tag
Rettenetesen csúnya, testreszabhatatlan, sárga telefon(bébifon), de legalább szép képeket lő!
-
flesli
tag
Egész pofás lett, bár ezek a sárga stb szinek, nem tudom miért erőlteti minden gyártó
Bár biztos, vkinek bejön, végül is a focisták is mát hupikék - pink árnyalatú cipőbe játszanak -
wozzy
tag
Jó, de így sárgában megmosolyogtató....
-
batai15
félisten
Localpatriot és Xaels: miért ne lehetne? Mindent tud amit egy csúcs okos telefon, össze szerelés is kiváló. Kamerában is király. Minden képpen meg érdemli ,még ha nem is lesz az. Ja hogy nem android meg4 mag? Vagy mer szara csempe?A htc one is nem sokkal olcsóbban kezdett, vagy a legtöbb droid telefon. De azokba nincs ilyen kamera. Egyedül az amoled ami nem begyere.
[ Szerkesztve ]
-
flesli
tag
válasz Quasi_modo #74 üzenetére
Szerintem egyébként más gyártó is próbálkozik, a Samsung is kihozott egy fotózásra kihegyezett S4-et, mondjuk az annyira nem jött be, az irány nem volt rossz csak a megvalósitás, most a Sammsung is kidobott egy kiegészitőt a telefonjaihoz. Nyilván ezek nem teljesen azonosak ezzel a Nokiával, hisz mindkettő megoldás inkább kompaktot csinál a telefonból
-
2ofthem
aktív tag
válasz Quasi_modo #74 üzenetére
Lehetséges hogy így van, bár ez már marketing kérdés.
-
Tomy Yayo
senior tag
Honnan szedted, hogy ezek az alaptartozékok közé tartoznak? Külföldön volt ahol olyan csomagban árulták, igen, de amiket te írsz azokat csak megveheted hozzá utólag. Ahogy a cikkben is írják, hogy mi van a telefon mellett: ebben az árban töltő, adatkábel, füles van, és pont.
Ettől függetlenül hihetetlen ez a telefon, bár megengedhetném magamnak Kétszáz szerintem reális kezdőár. Hangsúlyozom, kezdő! Ha belegondol az ember, ma már majdnem minden csúcskészülék 150-200 körül kezd, és akkor ebben még ott van az a brutális kamera Szép volt Nokia. Bár nagy kár, hogy ez volt a hattyúdal kb.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
BobTail
őstag
Köszönöm Bog, hogy megemlítettél a cikkben is! Jó lett, csak kár hogy nem Ajánlott
-
jonnyjoker01
veterán
Whoa de klasszak a képek. Esélyes ez a telefon a megvételre.
Üdv. Johnny
-
paranoir
csendes tag
Idén az első must have telefon. Nekem fontos a fotózás a mellékállásom miatt, mindig kell, hogy legyen nálam fotózásra alkalmas valami, és mivel netes felületre mennek a cikkek/képek, elég a mobilos, nem kell dslr minőség. Most Lumia 800 van, ez megfelel a célnak, de ez az 1020 egyenesen nekem lett kitalálva, merthogy én a WP-t is nagyon szeretem. Várok fél évet, míg emberi szintre süllyed az ára, és ez lesz a következő telefonom. Az árhoz meg annyit, hogy megy a nagy hűházás, de bakker, ez kezdőár egy csúcsmodellnél, ki adja olcsóbban az első hetekben az aktuális csúcsgépét? Drágalátos almáék jó 20%kal feljebb nyitják az 5s-t, aztán annál nem sírnak a márkafanok az árért, pedig az ujjlenyomatolvasó vs. bazi jó kamera versenyben azért előbbi fícsör elvérzik.
-
Tomy Yayo
senior tag
-
Wa2x_
veterán
Találó cím, jó teszt, grat!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
kovadika
őstag
válasz Tomy Yayo #90 üzenetére
Az expansys Európa legtöbb országában jelen van, megbízható bolt. 3400 Ft a kiszállítási díj. Annyi a trükk a dologban, hogy külföldről érkezik a készüléked, de ettől függetlenül hivatalos, gyári garanciád lesz rá. Nokiánál például a hazai szervizhez kell vinni a telefont, ha valami gond van vele.
Erre az árra nem jön vám, és áfa.[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Azok a flickres képek nagyon meggyőzőek
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Srácok, vissza kell vonnom, hogy nem tudtok jó géppel se jó fotót csinálni, fantasztikus képek!
-
törölt tag
" Mivel egy általános szenzornál a Bayer színszűrős elven helyezkednek el a kék, a piros és a zöld szubpixelek, ezért az egyes képpontok hatással vannak egymásra, így keletkezhet a zaj és más képhibák is."
Biztos, hogy ez így jól van megfogalmazva?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest