Új hozzászólás Aktív témák

  • Jani05

    csendes tag

    válasz silmatauki #11762 üzenetére

    Nekem a Delight ROM-al volt ilyen panaszom, hiába próbáltam nem működött, ott is meg most is az E meghajtón vannak a patch-ek, de most a sima gyári romot bővítem én magam és most így működik nekem.
    Nézd meg, hogy a C:\private\10202be9\persists\10282edc.cre fájl meg van-e.
    Most nézegettem és nekem ez alapból ottvan, ezt nem tartalmazza a kamera patch sem, de lehet hogy ennek a hiányában nem is működik.
    Ha nincs ott még egy próbát megér, hogy előtte a Z meghajtóról átmásolod a fájlt.
    Ha ez sem megy akkor én is tanácstalan vagyok. Nekem is a hard reset és újrarakás oldotta meg. Mondjuk én azt hittem, hogy a Delight ROM-ban van valami ami miatt nem megy, de lehet hogy egy más egyéb program okoz gondot.
    Ha újra rakod akkor szerintem ezzel, kezd és addig ne is telepíts fel semmi mást.

    (#11763) parkasz: én is nemrég kezdtem utánaolvasgatni (ezeknek a módoknak és az egyedi FW-nek) és szerintem nem olyan bonyolult, mondjuk először az N73-at a gari lejárta után egy kicsit félve flasheltem fel a gyári szoftverre a T-mobilos helyett, de ott se meg most se volt vele nagy probléma.
    Igaz egyszer lefagyott a 808 flashelés közben és tégla lett belőle bekapcsoláskor egy sárga kijelző fogadott, de dead módban újra tudtam így is tenni szóval az is megoldódott :)

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy S7 Edge & Nokia 808

Új hozzászólás Aktív témák