Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ennek végülis mi az értelme, hogy nem jön pécére?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz BomiBoogie #1 üzenetére
Pont ezt nem értem. Szivárgásnál azt mondták hogy jön pc-re most meg kiderült hogy nem. A konzolosok meg úgyis megvették már szerintem. Már akit érdekelt. Ennek így sok értelme nincs. Főleg hogy GoD verzió meg nem is lesz.
Live-Die-Respawn
-
Akos96
senior tag
Nem vagyok Bioshock Infinte szakértő, ezért szeretném megkérdezni, hogy ez miben különbözik a Steamen jelenleg 15 euróért kapható Infinite+season pass bundle-től azon túl, hogy abban nincs benne (a jelenleg 2,24 euróért kapható) Columbia's Finest DLC? Mert ha semmiben, akkor nem nagy érvágás.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
-
asvald
senior tag
szerintem nem lesz hátrány ha nem kapjuk meg
Én spec semelyik részével nem játszottamA rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
asvald
senior tag
válasz BomiBoogie #10 üzenetére
úgy értem ,hogy nem érted? a kettő kombinációja akkor ...mindenesetre egyszer talán kipróbálom ,de píízt ezért nem adok , majd ha ingyenes lesz a steamen
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- trek81 károsultjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- PS5 Slim (garanciás)
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest