Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
válasz
attila9988 #5 üzenetére
Neked nem kicsit van üldözési mániád hanem nagyon! Ilyen alapon lőjük le az össze műholdat mert bármikor bárkit le tud követni....
-
ntomka
nagyúr
ツ Headphones on - World off
-
bambano
titán
ritka parasztos megoldás ez az opt-out... miért nem opt-in?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
attila9988
őstag
A google -el kapcsolatban a hívők gyakran emlegetik, hogy "Úgysem csinálnak semmi olyat".... de ezek az ügyek nem arról szólnak hogy mit csinálunk, vagy mit nem. Egyszerűen arról van szó, hogy ami magánügy, az magánügy. És amihez nincs joga a szomszédomnak (turkálni a dolgaim között, belesni az ablakomon, és kiteregetni amit látott, lefigyelni a wifi -met) ahhoz a multinak sincs.. Ezt kell megérteni. Egy ilyen cég nem áll a törvények felett, mégha sokan elfogadnák akár ezt is..
Csak annyi adattal gazdálkodhat, amennyit én önként átadok neki... és ez mindíg jusson eszetekbe, amikor pl gdocs -ban kezdtek el írni valami fontosat.. Fusson át a fejekben hogy mi is kerül bele abba a dokumentumba, és hogy biztos jó helye lesz -e ott..
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Integra
titán
és szerinted a betörők nem tudják hogy hol milyen féle környék található...
itt nem erről van szó, ez csak a beidegződött magyar gondolkodás. arról van szó, hogy személyes adat és kész. annak kellene inkább örülni, amíg a németek ennyire védik a személyes adatokat, mert ha ők nem lesznek, vagy már nem így csinálják, akkor baj lesz, nem menekülsz egyetlen cég elől sem.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
{Zodiac}
senior tag
ny?
Öntörvényű Sünmalac
-
Én kicsit öngólnak érzem ezt a dolgot. Azzal érveltek ugye, hogy azért nem engedhető meg a street view, mert így bárki (értsd. BETÖRŐ) ráláthat a házadra. Namármost, ha én betörő lennék nekem biztos felkeltené a figyelmemet azok a házak, akik kérték a kitakarást, vajon mit rejtegetnek odabenn.
-
ddekany
veterán
Tehát akkor elvileg mindenkinek akit az ilyesmi zavar, figyelni kellene, hogy hány cég és hol fotózta le az akármiét, aztán irkálni nekik?
Reális, meg nincs is jobb dolga az embernek. Szóval gyakorlatilag megengedte az állam hogy ezek a fotók elkészüljenek és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
it Ha a Google végrehajtja a törléseket, akkor nem lesz akadálya a szolgáltatás év végi elindításának Németországban.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 4
- Androidos tablet topic
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok