Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    válasz Rickazoid #5634 üzenetére

    lordfreyr:
    Ezek szerint igen. Sejtettem, hogy valami barkács módszert alkalmaztam, de szeretem megoldani a dolgokat akár megérzés alapján is. :D

    fpatrik17:
    Használtam / használom a miui-t és a gyári 2.2-őt is, most éppen az utóbbit. Próbáld ki a gyárit pár napig, majd tedd fel a miui-t. A főzött rom gyökeresen más, mint a gyári, ezt majd Te is megtapasztalod. Én amit lehet, szinkronizálok a gmail fiókkal, a hívás és sms listát pedig az sms backup+ segítségével szoktam véghezvinni. Azt a 20db alkalmazást pedig felírom, és mindig újratelepítem a marketről meg az sd-ről. Általánosságban nem tudok beszélni a két rom közötti különbségből, de ha konkrétumokat kérdezel, akkor arra tudok válaszolni.

    Babss:
    A rezgést ezen a két helyen ellenőrizd le:
    - messaging / opciók / settings / notifications-ba pipa be, vibrate pedig legyen always-ra állítva
    - főmenü / settings / sound / phone vibrate / always

    danaudio:
    SD-re való telepítésben nem tudok nyilatkozni, mert nem használom. Nincs kedvem a particionálással meg egyebekkel vesződni pár megáért, ahogy valaki írta korábban, ehhez a pár alkalmazáshoz felesleges. Ha a gyári programok legyalulására gondolsz, akkor talán érdemes leszedni ezt-azt, persze csak módjával. Inkább kérdezd meg előtte, hátha valakinek már van negatív tapasztalata egy-egy alkalmazás eltávolítása miatt.

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák