Új hozzászólás Aktív témák
-
hk9mxz
tag
ossze vissza beszeltek aki nem ert hozza inkabb ne segitsen. addigis ott az elso hozzaszolas+ forum + szabof irasai...
-
jr1994
addikt
-
jr1994
addikt
bocsi lejárt a szerkesztés: nem tudom miért de elsőre délután nem engedte valamiért telepíteni, most már megy, hamarosan meglátjuk mit tud
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz #04441088 #10899 üzenetére
amolyan alapszabálynak is tekinthető, de inkább csak logikus eljárás, hogy egy ideig használ az ember egy bizonyos rendszert és csak utána vált. máskülönben hogyan venné észre a változásokat? márpedig nem kevés van
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
pete_21
addikt
válasz #04441088 #10899 üzenetére
Ne félj, abszolút nem bonyolult a 2.3.6-ost sem rootolni. Biztos könnyebb a korábbit, de ezt is egyszerű. Azt javasolnám, hogy legalább 1 hétig használd a gyári romot, tapasztald ki, mennyire gördülékeny, mennyire válaszképes, miket tudsz vele megcsinálni, esetleg mik a hiányosságok. 1 hét használat után ha felteszel egy főzött romot, akkor már tudsz mihez viszonyítani.
-
RJocó
tag
válasz Traktato #10890 üzenetére
A SGA2 tuti odaveri sebességben. Valamint várható rá ICS HIVATALOSAN, ami nagy szó. Azon én is elgondolkodnék. Ha meg kevés lenne a sebesség, a prociról közismert, hogy jól húzható....HTC sztm nem éri meg, az csak szép, de semmi extra. ( saját vélemény )
Ellenben a defy egy nagyon szerethető készülék, bátran merem ajánlani. Ezzel sem nyúlsz mellé. -
bepken
veterán
válasz #04441088 #10916 üzenetére
szerintem Nálad annyi a izgi benne, hogy nem tudni, az alapból 2.3.6-tal kézhez kapott telefon hogyan fog viselkedni (milyen eljárással lett frissítve), pláne ha használt...ugyanis a rootolt sbf és az OTA módon frissített rom nem épp puszipajtások...
de legrosszabb esetben kapsz egy bootloader errortviszont, ha nagyon tutira akarsz menni, akkor először feldobod a gyári sbf-et.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
PirosHello
senior tag
Nem tudom mi a baja, de Nálam a tegnapi Kangs felrakása után még hálózatot sem talált, szinte semmi sem működött, mindenből kilépett, a gyári Launcher lelassult, de nagyon. HWA Selector nincs fennt. Előtte, utána volt wipe cache, dalwik cache, mégis Ment vissza a 06.20-i, az sima...
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
fil
őstag
válasz PirosHello #10920 üzenetére
Superchargerv6 ,CPU manager vagy más "okosság" sem volt fenn? Valamivel biztosan összeveszik rendszerszinten ,de mivel?
-
bepken
veterán
bárki bármit mond, eddig a quarx 0506-os volt a legjobb CM9! azóta javult a sebesség, de az akkuidő romlott...
nekem nagyon gyanús, hogy azóta nem sikerült senkinek se nagyobbat durrantani...sokat kell még várni, hogy itt stabil CM9ről beszélhessünk :/
-
PirosHello
senior tag
-
fil
őstag
válasz bepken #10922 üzenetére
"...sokat kell még várni, hogy itt stabil CM9ről beszélhessünk..."
Szerintem meg vagy meglesz 1-2 hónapon belül ,vagy már sosem...Jönnek az új típusok ,jön a Jelly Bean... a fejlesztők meg majd arra felé fordulnak ,nem "kifutott" típusokra ,túlhaladott OS-t reszelgetni...
Az meg ,hogy neked így bejött a 0506 Quarx ,szerencse kérdése... Nem hiszem ,hogy Quarx azóta azon dolgozott ,hogy visszafejlessze.
Én egyelőre a Kangs-al vagyok így. Nekem bejött másnak meg vannak vele gondjai...Szerencsére azért van választék. Bár én személy szerint jobban örülnék annak ,ha a fejlesztők jobban egyesítenék "erőiket" és nem öten ötfelé fejlesztenének.
De hát ez van... -
PirosHello
senior tag
Bár ahogy olvasom sok újdonság (különbség) nincs a 28-i és a 20-i verzsön között. File manager 1.2. Nem érdekel, Total Commandert használok. Marad a 20-i.
-
fil
őstag
válasz PirosHello #10924 üzenetére
"...Egyedül a DroidXGovernors volt fennt..."
Esetleg próbáld meg anélkül. Mint írtam ,az előző verziónál nálam is jól ment a HWA Selectorral ,ezt meg kiütötte...
Lehet ,hogy a saját cpu governorjában csinált olyan módosításokat ,amik ütköznek a fennt említettel.
Én most már úgy vagyok ,hogy ezeket a fejlesztői verziókat "békén" hagyom ,úgy ahogy a fejlesztő kiadta. Mégis csak ő ismeri a legjobban a cuccát. -
fil
őstag
válasz PirosHello #10928 üzenetére
Azt nem is kell. Egyszerűen (újra) felteszed a szokásos módon a ROM-ot és utána nem teszed fel a drodxgovernor-t. Előtte-utána wipe cache és wipe dalvik ,de ezt te is így szoktad...
-
PirosHello
senior tag
Feltettem, hálózat már van, de ha belépek a Beállítások-->Teljesítmény beállításai közé, bármelyik menüpontra kattintva (Processzor, Memória kezelés) visszadob a Beállítások menüpontba Megy vissza a 20-i
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok!
Az e-bay-en kapható 2430 mAh-s gold akksival van már valakinek tapasztalata?
Ha tényleg tudja ezt a teljesítményt, lehet, hogy megérné beszerezni."Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
ko_is
tag
Én data wipe-ot csináltam, ergo semmi nem volt fent, ennek ellenére, miután települt a rendszer még a play sem indult el.
Úgy meg ugye elég nehéz Titanium backup-ot installálni, hogy visszaállítsak, vagy csak akár újratelepítsem a dolgokat.
Annak még adhattam volna egy esélyt, hogy újrahúzom a gapps-ot is, de elment a kedvem, nagyon késő volt.Motorola Defy+ <CMX by Quarx>
-
ko_is
tag
válasz PirosHello #10930 üzenetére
Nekem ilyen akkor volt, amikor a HWA-t piszkáltam build.prop-on keresztül. Ilyesmit nem csináltál?
Motorola Defy+ <CMX by Quarx>
-
PirosHello
senior tag
De a whitelist-ba beírtam azokat a programokat, amelyeket HWA-val gyorsítani szerettem volna. De miután a rendszert újrahúztam (most néztem meg), visszaállt az eredeti "com.android.browser" bejegyzés. Tehát ezek szerint a HWA visszaállt az eredeti állapotra. Akkor miért?
-
miyu
tag
Sziasztok!
defym van, defy+ témában nem jeleskedem, de most kettő is a kezeim között van stabil magyar nyelvvel rendelkező rom telepítése miatt
cm7 re gondoltam
ebből valaki most a legstabilabbnak vélt verziót be tudná nekem linkelni?
nemszeretnék fél éven belül újra hozzányúlni a telókhoz (bár egy lány illetve egy technikailag analfabéta pajtásom fogja használni őket)köszönöm!
-
PirosHello
senior tag
válasz PirosHello #10934 üzenetére
Buildprop Editort leinstalláltam, wipe cache, wipe dalvik, megpróbálom így a 06.28-i-t. Prószát megér
[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
Wajk mester stable(GB) rom-ját fellehet tenni defy +-ra? ( alapból anno 2.3.5 volt rajta, nem frissítettem soha 2.3.6-ra )
szerk: hmmm asszem nem lehet, látom a telepítési leírásban, -1-ik lépésként a 2.2-es telepítését...
[ Szerkesztve ]
-
PirosHello
senior tag
válasz PirosHello #10936 üzenetére
Így sem megy, ez volt az utolsó esélye nálam a 28-inak. A 20-i nálam eddig bevállt, nem cserélek
-
bepken
veterán
válasz konigjanos #10923 üzenetére
tudom, épp ez az, hogy be van kapcsolva! csak olyan halk, hogy hangszóró egyáltalán nem szólal meg, fülhallgatóval nagyon halványan kivehető a "kattogás"
-
bepken
veterán
nem mertem ilyen drasztikusan fogalmazni pedig valahogy hasonló érzések vannak bennem is... (kicsit emlékeztet ez a pulse mini-s időkre...ott arra vártunk epedve, hogy végre lehessen már használni a nagyjából elfogadható bug-okkal teli FROYO alapú CM6!! hibrid romot! végül annyira meguntam a hajkurászást, szenvedést, hogy beletörődtem az eclair-be... )
egyébként tényleg érdekes, hogy ami jó az egyiknek, a másiknak miért nem és fordítva
-
peter077
aktív tag
válasz 105kacsa #10804 üzenetére
Feletettem a Fast Edtition Black v.1.2-t.
Eddig minden szuper, csak ezt a részt nem sikerült elvégezni:
"Utóirat telepítés után ez még kell neki :
IMPORTANT: When using the Baseband, you are prompted RESET, it is important that REFUSE permission and restart from the Terminal Emulator with this command:
his (grant permits SuperUser)
reboot.
This should be done for the system to instantly change band and then a fast reboot.
Other commands that can be used in the terminal are:
its
flush
(To free up some RAM instantanemente when notice "lag")
its
sclean
(To clean the system cache and restart)"Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
PHenis
senior tag
Nekem az új cm9 csinált hülyeségeket. Pl. a fényérzékelő megbolondult és összevissza ugrált a fényerő. A beállításoknál néztem a szenzor értékeket, néha leesett a minimumra, aztán felkúszott, majd megint le. A wifi se akart menni rendesen, nem dobta el, de mindig kiszürkült, az ikon az állapotsoron és nem ment a böngésző sem. Bár ha kék volt akkor sem ment minden program.
-
fil
őstag
Érdekes. Mikor először feltettem , nekem is ez volt vele. Után leszedtem a hwa selectort és újra feltettem a rom-ot ...azóna semmi gond. Lehet nem is a hwa selector volt a bibis....?
-
Raqueia
tag
-
konigjanos
senior tag
Ugyan ez volt nekem, is, kétszer is ujratettem, hiába, de ahogy kivettem az összes programot a hwa selectorból, rögtön megjavult...
[ Szerkesztve ]
-
miyu
tag
válasz Raqueia #10944 üzenetére
köszönöm
a cwm ig eljutottam siman, mókoltam eleget a defyn
csak nemtudtam hogy + ra melyik az értelmes rom most (illetőleg én miui vonalon mozgok, arról voltak infóim)beelőztelek és felcsaptam ezt[link]
ebből is a 0626 ost
megnézem van-e valami baja, a másikra meg felrakom azt amit te javasoltal
meg1x koszi!konigjanos:
nos igen, alapból ezt kilőttem, de valóban igazad van
ahhoz viszont van leirás, fileal együtt?[ Szerkesztve ]
-
vidobali
aktív tag
válasz konigjanos #10945 üzenetére
Akkor érdemes a 0628-as elött uninstallálni a HWA Selectort és majd a frissités után újból felrakni? Vagy a 0628 alatt nem megy a HWA Selector?
-
Raqueia
tag
nekem is az általad linkelt van fent mióta kiadták, de a 0506-ost jobbnak éreztem, azért javasoltam azt. Az antutu is jobbnak (gyorsabbnak) látta, de ez is szuper.
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
miyu
tag
válasz konigjanos #10946 üzenetére
tárgytalan, nem voltam lusta, megkerestem
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest