Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
válasz konigjanos #10945 üzenetére
Félreértettétek. Nekem HWA Selector soha nem volt telepítve, csak a buildprop-ban volt állítva néhány program "manuálisan" (whitelist-ba beírva). A buildprop editort leinstalláltam, mégsem megy a 28-i rendesen
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
Harkat
csendes tag
Üdv!
Remélem jó helyre írok és nem lesz leharapva a fejem XD
Lenne egy olyan problémám, hogy (motorola defy+) tegnap este wifi használata közben elkezdett a wifi nem működni. Felcsatlakozik rendesen még megjelenik fent fehéren a wifi jel is, de nem vált át zöldre ,s nem megy a net. Nem tudja valaki mi lehet probléma?
Már indítottam újra, ki-be kapcsoltam.
Mióta megvan semmi hasonló probléma nem volt.
CM 72 20120321 NIGHTLY Defy+ rom van rajta, ha számít xd
Nagyon fontos lenne[ Szerkesztve ]
-
vidobali
aktív tag
válasz PirosHello #10951 üzenetére
akkor egyenlőre maradok 0620-on.......
-
PHenis
senior tag
válasz Harkat #10952 üzenetére
Én is tapasztaltam hasonlókat (cm7.2 quarkx 05.06), az okát nem tudom. Nekem az segített, ha a 2g/3g-t váltogattam, meg letettem készenlétbe pár másodpercre majd felébresztettem. Logikát vagy megoldást nem találtam.
Senki másnak nem bolondult meg a wifi és a fényszenzor quarkx új cm9-étől (06.26), az előzőben működött rendesen.
-
Mec
aktív tag
válasz Raqueia #10944 üzenetére
A gyári kamera alkalmazást szoktad használni? Nekem véletlenszerűen kiakasztja a telefont. A képernyő fele, 2/3-a zöld színű lesz aztán csak az akku kiszedés után indul újra.
Más negavítumot nem tapasztaltam, a CM9-el viszont elég gyakran voltak újraindulások, úgyhogy azt nem erőltetem tovább. A CM7 fejlesztéssel mindenki leállt? Már lassan 2 hónapja nincs frissítés, eddig meg hetente volt valami.
mecsystem.uw.hu
-
fil
őstag
Szerintem ebből a szempontból mindegy ,hogy a hwa selectorral ,vagy valami más editorral írod át a fileokat. Végül is a hwa selector sem csinál mást ,csak kicsit kényelmesebb használni.
(A hwa selector (újabban) már nem a build.prop-ba ,hanem a local.prop-ba ír. ) -
ko_is
tag
buildprop editort nem érdemes leszedni (persze ha már többet soha nem akarod használni, akkor igen). Azzal csak egyszerűbben tudod szerkeszteni a build.prop fájlt, ha később módosítod pl. szövegszerkesztővel, akkor a buildprop editor nem lesz hatással a módosításokra.
Egyébként ROM install után egy szűz build.prop kerül a rendszerbe, amit újra módosítani kell, ha újra szeretnéd a korábbi módosításaidat.Viszont ma adtam még egy esélyt a 0628-as FuZZ féle CM9-nek, de sajnos össze-vissza FC-zik. Igazából azt sem tudom mit módosított rajta, csak ennyit írt a changelog-ba: tons of UNOFFICIAL cherries B-)
Maradok egyelőre az előzőnél.
Motorola Defy+ <CMX by Quarx>
-
Daffit
tag
A Quarx CM9-hez felraktam az EBBEN a posztban lévő, Additional downloads- alatti Appex Launchert és Theme patcher Mixer_ICS -eket. Az utóbbi egy skin, ami nekem nagyon tetszik, a másik elméletileg egy Launcher. Mindkettőt tesztelem, de egyelőre simábban fut a menü és a grafikája/animációja is szebb. Később nyilatkozom miket tapasztaltam róla. Érdekesnek tűnik.
Helikopter zuhant a helyi temetőre. A mentőalakulatok eddig 1300 holttestet ástak ki a törmelékek alól...
-
Harkat
csendes tag
Most senki nem akar segíteni, vagy nem tud? XD
Tényleg fontos lenne.
Csak mert ha esetleg hardver probléma eltudjam még ma vinni -
törölt tag
Van itt olyan, akinek Quarx CM7 alapú ROM-ja van fent? Csinálna pár PrSc-t? Kíváncsi vagyok, hogy kinézetre milyen
-
bepken
veterán
válasz sec0nd #10956 üzenetére
nincs? azt mondod? csak tudni kell, hol kell keresni
quarx cuccai: [link]
ahogy látom ezt itt az MB526 - CM9 changelog (részletesen) [link]╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
törölt tag
CM9-ből melyiket ajánljátok mindennapi használatra?
-
bepken
veterán
válasz #53667584 #10967 üzenetére
friss quarx vagy kangs...epsylon szerintem zsákutca, jó ideje nem is jött ki frissel. az, hogy a kettő közül melyik jön majd be jobban, teljes mértékben Rajtad múlik (mint azt nemrég megfejtettük ) én speciel quarx párti vagyok, kangs csinált fura dolgokat 1 hét alatt, míg fent volt (másnál pedig a quarx hülyéskedik ...szóval ennyi.)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
ko_is
tag
FuZZ és Quarx-ból tudsz választani, Epsylon inkább a Defy-re gyúr.
FuZZ 0620-i verziója nálam jónak tűnt és a Quarx 0626-tal sincs eddig probléma.
FuZZ 0628-asa valahogy nálam nem oké, de lehet, hogy az én készülékemben van a hiba.Innentől rád bízom, hogy melyiket ítéled jobbnak, gördülékenyebbnek, használhatóbbnak.
-
ko_is
tag
válasz Harkat #10970 üzenetére
Így van, a készülékkel van a probléma, nem a routerrel. Ráadásul ez egy ismert tulajdonsága...
Ahhoz viszont, hogy működjön próbálkozni kell. Kicsit guglizol találsz olyat, aki pl. a 3-as csatornára esküszik.
Én adnék esélyt bármelyiknek, lényeg hogy működjön.
Ergo sztem próbálj meg többet, hátha vmelyik bejön és stabilnak tűnik a kapcsolat.Motorola Defy+ <CMX by Quarx>
-
Harkat
csendes tag
Na csak sikerült megoldanom. Be volt kapcsolva a tűzfal a telefonon
Azért köszönöm a segítségeket -
törölt tag
-
105kacsa
őstag
válasz peter077 #10941 üzenetére
Végre valaki aki hallgatott rám és nem akar kínlódni,hiába quarx és kangs a favorit jobb szélről beelőztek a spanyolok, he-he.Tehát ami neked nem érthető telepítés után újra kell indítani ,hogy a rendszer és a Baseband beálljon ,majd a terminál emulátorba lépsz,1 beírod a su (superuser) parancsot alapból csak egy s betű van tehát csak mint felhasználó ha beírtad kéri az engedélyt ad meg neki utána írja hogy már superuser vagy és mehet a következő parancs 2 írd be flush és ahogy az első su parancs után is nyomd meg a kijelző jobb sarkában a nyíl gombot 3 mehet a következő sclean parancs és utána megint nyíl gomb megnyom a jobb sarokban ,és kész.
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Samus
addikt
Sziasztok,
telefon vásárlás előtt állok. És szóba jött a Defy Plus is (az Xperia Mini Pro ellenfeleként). Mivel úgy látom aránylag könnyű Cyanogen 7-et telepíteni rá. A bugokra lennék kíváncsi, illetve a tapasztalatokra, jelenleg is CM7 user vagyok, egy GT540 telefonon, egyszerűen imádom az extrákat, csak hát kicsit minden lassú, a készülék nem egy erőmű. Kérdésem (a legutolsó elérhető stabil CM7 build-re értve), hogy működik-e rendesen a LED, kamera, illete Wifi/mobilnet, úgy aránylag milyen a rendszer stabilitása, általános sebessége, alapműveletek, mint például belépés a telefonkönyvbe, üzenetkezelő megnyitása (gyári, vagy Handcent, vagy GO, mindegy) azonnal történik? Ha rábökök valamire, hogy azt szeretném, azonnal megtörténik a művelet? Illetve a kijelzőkép forgatásánál van-e animáció? Mennyire kényelmes sokat gépelni ekkora kijelzőn? Aránylag sokat pötyögök, és a GT540 kicsi rezisztív kijelzője, és kevés memóriája nem partner ebben (Swiftkey X-et használok (legutolsó kiadását), a 3 gyakran csinál Force Close-t), sűrűn előfordul, hogy egyszerűen bezárja a billentyűzet alkalmazást, mert elfogy a memória, ekkor ott állok, szöveggel, de billentyűzet nélkül...Ezért akartam először Xperia Mini Pro-t, a hardveres gombok miatt, de a kijelző kicsi, és nemrég megláttam a Defy + által készített képeket, és videót, az állam pedig leesett, végre egy telefon, ami közelít az N82-höz minőségben...Mert sokat fényképezek.'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
ko_is
tag
válasz #53667584 #10974 üzenetére
Nálam APEX van fent és maximálisan elégedett vagyok vele. Integrálódik a menürendszere az ICS-be.
Nova launcher-rel nincs tapasztalatom.DevTools segítségével ki tudod olvasni az app-ok nevét, amihez HWA-t szeretnél beállítani, és ezeket a neveket kell a build.prop fájlba beírni hwui.whitelist alá.
Egyébként van egy tool is, amiben pipálgatva egyesével tudod próbálgatni, hogy szétesik-e tőle az egész rendszered, vagy nem...
Itt a [link]-je.
-
bepken
veterán
válasz #53667584 #10974 üzenetére
ez is eléggé ízlés, megszokás kérdése... annyi mondjuk biztos, hogy a környezetemben és itt a fórumon írkálók közül is többen használnak Apex Launcher-t, legalábbis Nova-t nem igazán láttam, hogy bárki emlegette volna... (ha már e kettő közül kell választani) én is Apex Launcher-t használok egyébként.
a hwui whitelist-hez pedig itt találod az instrukciókat: [link]
(szerk: a HWA Selector-t még nem próbáltam, de lehet kényelmesebb....bár szerintem a build.prop editor-ral való mókolás sem több 2 percnél )
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
105kacsa
őstag
Fast Edition BLACK v.1.2 ☆ - [23/06] Ha nem akarsz kínlódni ezt , keresed a hozzászólásom a telepítéséről ,van letöltő link is hozzá úgy rakd fel és nem lesz hiba.A backupt -os visszaállításos taknyolást felejtsd el ,rakd fel a telepítő apk -at újra tisztán szánd rá az időd és nem lesz mindenféle hiba a rendszerben.Az esetek többségében a hiba ott gyökerezik , hogy ezeket a lépéseket a legtöbb felhasználó kihagyja és össze vissza mentésekből állít vissza !
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
bepken
veterán
válasz 105kacsa #10979 üzenetére
lehet írtál már erről, de mondanál pár érvet, amiért érdemes lenne quarx-ról erre váltani?
(tudom, én szoktam mindig mondani, hogy ne "vacillálj, csak frissíts és próbáld ki"... )
-
rob01
tag
válasz 105kacsa #10975 üzenetére
Szia!
kérdésem lenne, a Fast Edition Black 1.2-ben a kereső gomb a képernyőt kapcsolja ki,
át lehet ezt valahol állítani? (már kétszer végig néztem a menüt, de nem találtam)tegnap este raktam fel azóta jól működik, csak ez a gomb idegesít,
ja és tényleg nagyon gyors!
köszi a linket -
105kacsa
őstag
válasz bepken #10980 üzenetére
Tudom neked ezzel volt problémád itt be van építve a v6 100%-ossan a rendszerbe ,Auto free-RAM.
240 DPI.
Bravia Engine MOD , BOOSTEDassv2 - SmartassV2 .Tudom ezeket fel lehet rakni utólag is,de itt ezt már megtették,(úgy mint a fehér nyusziban ami szerintem és mások szerint is a legjobb cm7 csak a készítőjének van egy kisgyereke így csak esténként van egy kis ideje ,de most ez : http://www.custom-android.de/roms-ubersicht/ azt is elvette így nem fejleszt.)Meg a spanyol fórumon is ezt a room -ot tartják a legjobbnak. Szóval ez a best of cm9 most.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
bepken
veterán
válasz 105kacsa #10979 üzenetére
egyszerűen frissítek (wipe cache + flash zip + wipe dalvik), aztán első indításkor emulátorba beírom azt a 3 (?) parancsot és meg is vagyok? ha ennyi, akkor lehet rápróbálok én is
-
105kacsa
őstag
Igen a képernyőt kapcsolja ki ,nekem jobban kézre áll mint a kikapcs gomb. bepken ,és az általam tesztelt 15-20 room közűl a quadrant és az antutu tesztek alapján telepítés után ez a leggyorsabb .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
matepalfi
aktív tag
Valaki játszik itt a defy+on max payne-val vagy modern combat valamelyik részével?
Tudna nekem tapasztalatot írni hogy neki laggol-e és neki hogy fut a játék?
nekem nagyon laggol, lehet rossz data van hozzá -
rob01
tag
-
bepken
veterán
szerintem felettébb impozáns lett az új YouTube érdemes frissíteni!
-
spinkler
tag
Sziasztok! Nagyon megtetszett a Defy+, csak az tántorít el a vásárlástól, hogy nincs benne magyar nyelv, nekem pedig ez lenne az első androidos mobilom. Szóval nem értek a buherálásához. Az lenne nekem fontos, hogy Teljesen magyar legyen - minden porcikája - , ha lehet 720p videót készítsen, jó hangminősége legyen headseten, friss legyen az op.rendszer és ne szaggasson. Telenornál venném a telefont. Ezek a módosítások bonyolultak lennének-e?
-
ko_is
tag
Úgy néz ki FuZZ megtalálta a hibát a 0628-as CM9-ben, ígérte, hogy hamar javítani fogja.
-
bepken
veterán
válasz 105kacsa #10992 üzenetére
már csak egy kérdés, mert nem igazán tiszta...
a spanyol oldalon (elvileg az az eredeti forrás, de javíts, ha tévedek) lévő link (Black Edition...) és amit Te linkeltél (Black Edition 1.2 ...) nem ugyanaz. Te honnan szedted azt a linket? a fájlnévből arra következtetek, hogy a Tied a frissebb
-
ko_is
tag
válasz konigjanos #10997 üzenetére
Egyrészt ezt írta.
Másrészt ezt találta egy másik kolléga.Most nem állok neki, várok estig, sztem addigra új build lesz. Egyébként meg a második link alatt lévő javaslat szerint visszaállítom a build.prop-ot és helyette a HWA selector-ral fogok próbálkozni.
-
törölt tag
tudom kevés idő, de 2 óra cm9 után azt kell, hogy mondjam, hogy ez jelen állapotában használhatatlan, így nem is szenvedünk tovább. quarkx és fuzz buildjei is rettenetesen akadoznak, laggolnak úgy, hogy közben semmi nincs telepítve. már első indításnál fczett a setup, ezt még meg is bocsátanám. de a böngésző kifagy, lapokat nem lehet váltani, trebuchet, apex, nova launcher akadozik, random feketére vált a kép, közben a gombok világítanak, csak az akksi ki-be segít. emelett az egész rendszer irreszponzív. majd szóljatok ha használható lesz de az is lehet, hogy mire lesz egy használható cm9 addigra eladom ezt a kütyüt. életem egyik legrosszabb vásárlása volt ez a telefon. hardverileg nem lenne rossz, de a szoftver kritikán aluli, nem is beszélve a motorolaj hozzáállásáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fizika topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest