Új hozzászólás Aktív témák
-
matepalfi
aktív tag
A motorola defy pluszon elfut a modern combat 3, asphalt 6, gta 3, stb. Ilyen 3d-s játékokra gondolok.
egy kicsi lagg lehet. -
törölt tag
válasz szabof1 #10099 üzenetére
Joe30 talán többet tudna mondani, ő úgy tűnik önállóan szokta végezni ezeket a kiszedés-fordítás-visszatevés műveleteket, pl. a gyári ROM-on is. DoItYourself kolléga azért érdeklődött, mert (nevéhez méltóan) mindenféle kényszerek ébredtek benne, hogy ROM-ok magyarítására vagy magyarítás megjavítására adja a fejét, nem lévén megelégedve bizonyos (Joe30-féle) magyarítással.
-
szabof1
őstag
válasz bepken #10044 üzenetére
Az MS2Ginger egy full blur-ös kvázi gyári rom, ezért a sorok talán 30-40%-ának találtunk csak fordítást (a CM7 illetve Joe30 magyarított Defy Froyója alapján). A többit egy 8-10 fős amatőr csapat csinálta kevesebb, mint 2 hét alatt - és így is nagyon sok munka volt (akkoriban még fórumozni sem maradt időm ).
(#10102) kammerer:
Én csak a tényszerűség miatt írom le ezeket, ha már szóba került...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #10094 üzenetére
Mindegyikbe van magyar. De a népszerüek CM7/9 MIUI WIUI. Szabof1 blogjában megtalálod a leírásokat vagy pedig itt.
-
szabof1
őstag
Veszel egy ilyen zipet (pl. ezt: Freq-VSel_domerator_1200_26734hsz.zip) és lecseréled benne a /system/bootmenu/config könyvtárban az overclock.conf állományt a sajátoddal pl. Total Commanderben vagy WinRARban.
-
lordyka
aktív tag
válasz Bjørgersson #10098 üzenetére
szerintem ne frissíts mert akkor a miui vonalat egyből bukod is és a rootolás is izzasztóbb ahhoz képest ahogy a 2.3.5öt kell rootolni, mert 2.3.5nél elég rádugni a gépre és elidítani egy programot és az megcsinálja, de 2.3.6nál sbfet kell felrakni..
-
lordyka
aktív tag
egy kis ízelítő h mért imádom a MIUI-t most lettem nemrég kész a témával. a miui felülete nevetségesen könnyen szerkeszthető, megszerkesztettem az ikonokat, a statusbarban lecseréltem az ikonokat. a superman logo a 3gwatchdog ikonja, az X-men logo meg a poweramp ikonja plusz ami a képeken nem látszik, h ha beállítok ébresztőt azt a statusbarban egy star wars-os rohamosztagos sisakja jelzi
[ Szerkesztve ]
-
Raqueia
tag
válasz belavagyokbp #10093 üzenetére
300-22,600-34,900-46,1200-60, akkuidő nem jobb mint gyarin vollt, de stabil.
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
szabof1
őstag
válasz matepalfi #10122 üzenetére
Root, procihúzás van - lásd pl. a LOGOUT blogomban linkelt leírásokat.
Mit értesz downgrade alatt? -
bepken
veterán
válasz Bjørgersson #10098 üzenetére
ne haragudj, de akkor szerintem hagyd az egészet a fenébe!
....legalábbis addig, amíg nem jártál utána ezen fogalmaknak.... azt meg, hogy hol? ebben a topicban, no és persze: Google, a jóbarát
jó olvasgatást kívánok
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
DoItYourself
addikt
válasz #71562240 #10102 üzenetére
A Joe30 féle csomagban 41db .apk fájl van, ezeket ki lehet bontani apktool-al, és itt már lehet találkozni az emlegetett .xml fájlokkal. Ezekből lehet találni olyat, ami magyar fordításokat tartalmaz, pl.:
\framework-res_apk\res\values-hu\strings.xml - ebben több mint 1200 sor van .
A framework_res.apk fájl 540db .xml fájlt tartalmaz .
Az .xml fordítására is érdemes valamilyen céleszközt bevetni, a notepad++ -os megoldás nem tűnik hatékonynak. Ha jól sejtem ezek az .xml fájlok android verziónként változnak (az applikációk vagy a Blur felület gondolom hasonlóan), akár még a sorok sorrendje is simán lehet más (ehhez kell a céleszköz program, ami ezt követi). Ha megvan a fordítás, akkor vissza is kell csomagolni az egészet .apk-ba, olvastam valamilyen szignózásról is - ezek mind rejtenek buktatót, ha még nem foglalkozott az emberfia ilyesmikkel.
A fentiekből részemre kiderült, hogy sima fájl csereberével nem oldható meg a fordítás, tehát komolyabb időráfordítás nélkül, itt nem lehet gyors eredményt elérni.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
nud
tag
Üdv mindenkinek!
Lenne 2kérdésem:
-Zavar h a képernyőhöz való hozzáféréséhez a bekapcsoló gombot kell lenyomni akad valami app amivel meg tudnám változtatni?
-van párr gyári app amit nem lehet törölni pl 7digital,cardio trainer.Ezek számomra feleslegesek,mivel tudom eltüntetni őket? -
I3ence
tag
Ha már témázgatunk
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz matepalfi #10125 üzenetére
Downgrade akkor van, ha főzött romokról beszélünk.
Gyári romnál nem lehetséges - itt egyirányú utcában vagyunk: csak előre lehet menni. (Keress rá a BL5, BL6 és BL7 szavakra, tegnap írtam erről Vasinger kollégának!)
De gyári romból csak Gingerbread van. De ezek közül bármelyik jó alapnak a főzött romokhoz.
Főzött romból már van ICS is: CM9, de még nem stabil, bár már alkalmas mindennapos használatra.[ Szerkesztve ]
-
105kacsa
őstag
Új : http://fitsnugly.euroskank.com/skankwich/?id=jordanplus
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Vasinger!
nagyúr
Tudna valaki segíteni mobilnet beállításban? Valahogy nem bírom rávenni sehogy sem, hogy menjen. T-mobilosról van szó.
-
dh66e
veterán
Gyorshívó funkció van a készüléken vagy lehet rá aplikálni?
-
Lewis33
csendes tag
Sziasztok!
Néztem memóriakártyát a telóba,nem tudom hogy jó lenne-e egy samsung class6-os 32GB-s,nem lassítaná a telefont a nagy tárhely kezelése?
Üdv! -
bepe79
addikt
Felraktam ma basszus a GTA III-at a Defy+omra (gyári, official Android 2.3.6 + nincs agyontelepítgetve, viszonylagosan gyors), és úgy akad rajta néha a GTA3, mint a szemét, nem mikrolaggok vannak, hanem néha úgy beakad 1-2 másodpercre, hogy csak pislogok körbe.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
-
szabof1
őstag
Gyorshívó funkció...
Rom függő. Valószínűleg a gyárin nics. Én marketes alkalmazást használok rá. Egy tapizósat (Quick Dial) és egy hangvezérlőset (Voice Speed Dial). Van elég sok hasonló program, ingyenes is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest