- A Microsoft Exchange szoftverhibáit használták ki kínai hackerek
- A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- Ujjlenyomattal működő kártyán dolgozik a Samsung és a Mastercard
- Nem használ többé webes követőeszközöket a Google
- Több mint 100 nyelven fordít valós időben a Cisco Webex
Hozzászólok Aktív témák
-
SwaZy1337
tag
Várós, én kíváncis leszek rá nagyon.
"Ha nem is érdekel az üzlet, a tájékoztatást megköszönni nem bűn..."
-
HELLAFLUSH
senior tag
nálunk sose lesz semmi....se HBO MAX se Disney+
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zsolesz967
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Joe Taslim, mint Sub-Zero - hibátlan! győzelem
Jónak tűnik nagyon, én várom!"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
Laraxior
titán
"...nem jó, de nem is tragikus..." "Michelinbe az autóra gumit használunk, nem csillagokat"
-
Micsurin
veterán
...ez nagyon zs kategória így.
Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion I gain Strength. Through Strength I gain Power. Through Power I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me.
-
Dr. Akula
nagyúr
Ha ugyanolyan színvonalú lesz mint az eddigiek, akkor a torrentoldalra feltöltéssel se fáradjanak...
-
De hát már a Christopher Lambert-es változat is B kategóriás volt, miért baj ez?
"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
Az alap, a háttérsztori is B kategóriáért kiált, lehet ezt színvonalasan csinálni, lásd Feláldozhatók!
"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
Látod, ilyen színvonalú B-kat adaptáció bármikor jöhet!
-
wesder
nagyúr
A MKL: Scorpion's Revenge egész jó volt szerintem. Kivàncsi leszek hogy ez milyen lesz.
Every 60 seconds in Africa, a minute passes.
-
zsolesz967
tag
Volt ott egy Mortal Kombat Legacy sorozat is.Szerintem az se volt rossz,a filmeknél jobb volt.Viszont a filmek vissza repítenek a gyerekkoromba
Ps4 slim,s10e
-
Micsurin
veterán
válasz
AxBattler #11 üzenetére
Mert valahogy ez a téma ordít egy tisztességes feldolgozásért.
És most nem arra gondolok, hogy dobjanak bele Mark Wahlberget meg Dwayne Johnsont.
Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion I gain Strength. Through Strength I gain Power. Through Power I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me.
-
És most nem arra gondolok, hogy dobjanak bele Mark Wahlberget meg Dwayne Johnsont.
Látod, mennyivel ígéretesebb már most ez a project?Nekem Jason Statham ugrott be...
-
atike
nagyúr
Nekem jöhet...
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
gp Áprilisban lesz a premier, de trailert még mindig nem kaptunk sajnálatos módon.
- Energiaital topic
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- [Re:] Dell Inspiron 15 5570 Full Hd, i5-8250,628Gb SSD+HDD,AMD 530 4Gb
- [Re:] Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- [Re:] 14", 12.5", 15.6" FULL HD IPS és HD, HD+ kijelzők 1 év garanciával
- További aktív témák...
- Ipad Mini 4 , 128Gb WI-Fi Space Grey, szép MAKULÁTLAN állapotú, Garancia : 1 hónap DEÁK TÉRNÉL ÁTVEH
- ÚJ iPad Pro 2018 12,9", Wi-Fi+4G CELLULAR 64GB GARANCIÁBAN CSERÉLT / 3 hónap /DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Á
- PlayStation 4 Pro + God of War + Overwatch + Vertical Stand
- Samsung Galaxy Note 10+ 256 GB Csere videókártyára!
- 15" Surface Book 3 i7-1065G7 32GB 512GB Gar.: 2022. 01. 01.
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest