Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    LOGOUT blog

    Kérdés, ha "üvegfólia" van a telefonotokon, ti milyen gyakran cserélitek?
    ismerősök telefonjain gyakran én cserélem 2-3 havonta jönnek újért mert megreped.. vagy "lepattan a sarka".
    Na most ezen telefonomon már több mint 2 éve azonos a kijelzővédő üveg.. és pár mikrokarcon kívül nincs baja... "gumi borítású" tökból viszont már vagy 3mat elhasználtam azóta.. "flip tokból" is 1et... nem szándékozom kímélni a telefont, "kulcs mellett van a táskában" (valószínűleg az eszi a szilikon tokokat.. kellemetlen amikor "darabok" hiányoznak belőlük :D )..
    Pedig csak anno valami olcsó kínai üveget vettem, de vagy nagyon jó vétel, vagy a "sík kijelző" miatt kevésbé "feszül" és törik el (bár van ismerős akinek szintén sík kijelzős a telefonja xperia Z2 a mai napig de fél évente ő is jön "cserélni")...
    Mondjuk a telefonom műanyag sarkai is csak minimálisan (tényleg nagyon minimálisan, a tok vonalában) van megkopva... eléggé jól bírja.
    Mondjuk sose volt eddig ívelt kijelzős telefonom (nem mint ha bánnám), így nem tudom egy olyan technikával hogy bírná a kijelző üveg.

    Ti mit tapasztaltatok?

    (a kijelző ghosting egyre erősebb, de egyenlőre nem tervezem a telefon cseréjét ... bár kell rendelnem egy új akkut, a Perfine 4100mAh, akkujáról jókat írnak)

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák